Pikavippi 18v – 19v – Lainaa nuorelle pikaiseen rahan tarpeeseen

Pikavippi on lainatyyppinä tarkoitettu pikaisen rahan tarpeen täyttämiseen. Yleensä pikavippi on myös lainasummaltaan pieni, sillä se on lähes aina alle 600 € suuruinen. Tästä syystä pikavippi 18v – 19v henkilöille on yleensä melko helppo myös saada.

Laina 18v vanhana voi olla uusi ja jännittävä asia, mistä syystä pikalaina voi olla näppärin tapa kokeilla lainan ottamista. Ennen kuin nappaat itsellesi minkäänlaista lainaa, lue kuitenkin tämä artikkeli, niin tiedät mihin asioihin sinun kannattaa kiinnittää huomio nuorena lainanottajana.

Lisäksi tässä artikkelissa käsittelemme myös muita lainoja, jotka saattavat sopia tarpeeseesi pikavippiä paremmin.

Kaikki
70 000 €
Kaikki
80 vuotta

Pikavippi 18-19 vuotiaalle – löydä edullinen ensilaina

Laina, pikalaina, pikavippi ja vippi voivat sanoina olla 18v – 19v nuorelle hieman vieraita ja mahdollisesti jopa vähän pelottaviakin termejä. Täysi-ikäisyyden myötä pystyt kuitenkin hakemaan käytännössä mitä vaan lainaa, mikäli tilanne sitä vaatii.

Joillekin lainalle on voinut olla tarvetta jo esimerkiksi toiseen asteen opiskelujen aikana opintolainan muodossa. Useimmille tarve tulee kuitenkin vasta myöhemmin 18v – 19v iässä, omaan asuntoon muuttamisen ja se myötä ilmestyneiden uusien rahareikien myötä.

Usein kysyttyä 18-19 vuotiaille suunnatuista lainoista

Onko vippi 18v hakijalle mahdollinen?

Vippi on summaltaan suhteellisen pieni kertalaina. Yleensä ne ovat summaltaan maksimissaan muutamien tuhansien eurojen suurusia, joten mikäli sinulla on säännölliset tulot ja muuten henkilökohtainen talous tasapainossa, vipin saamisessa ei pitäisi olla ongelmia.

Millaista lainaa 18v – 19v hakija voi saada?

Nuoria henkilöitä koskevat samat luoton myöntämisen edellytykset kuin muitakin lainan hakijoita. Nuorikin henkilö voi siis saada lainaa asuntolainasta pikavippiin, mikäli lainayhtiö pystyy varmistumaan hakijan takaisinmaksukyvystä.

Pikavippi 18v – mikä on maksimimäärä?

Pikavippi on rahamääräisesti pienin mahdollinen laina. Yleensä pikavippi on kooltaan alle 600 €, eli mikäli lainan tarpeesi on kyseistä summaa isompi, on joku toinen laina todennäköisesti parempi vaihtoehto.

Lainaa 18v täyttäneelle – mitä lainoja nuori voi saada?

Nuorelle täysi-ikäisille henkilöille on käytännössä samat lainat saatavilla kuin muillekin täysi-ikäisille henkilöille.

Nuoren henkilön mahdollisesti matalampi tulotaso ja vähäisempi kokemus oman talouden hallinnasta voivat kuitenkin saada jotkin lainanmyöntäjät hieman varpailleen. Tämä saattaa näkyä astetta isompana korkona tai jopa ensihakemuksen hylkäämisenä.

Pikavippi 18v – 19v nuorelle on nopein laina saada. Pikavippi ei kuitenkaan välttämättä ole paras ratkaisu lainan tarpeeseesi, etenkin jos tarvitsemasi summa on yli 600 €.

Jos lainalle kuitenkin on tarvetta, ei lainan hylätyksi tulemista kannata pelätä ja on hyvä muistaa, että lainaa voi ja kannattaa hakea useasta paikasta samaan aikaan. Muista että lainatarjouksen kysyminen ei koskaan velvoita sinua mihinkään.

Kaiken kaikkiaan 18v – 19v nuori voi hakea muun muassa seuraavia lainoja:

Näet myös lainalistaltamme nopeasti millaisia vaihtoehtoja on tarjolla ikäisellesi hakijalle.

Olemme koonneet kuitenkin alle pienen taulukon, jonka kautta saat hieman ennakkokäsitystä pikavipeistä ja muista pikalainoista, joita voit kauttamme helposti hakea:

Lainan nimiKäyttötarkoitus
PikavippiSummaltaan 50 € – 1 000 € kertalaina, joka maksetaan yleensä 1 – 3 kk päästä lainan ottamisesta kerralla takaisin.
VippiSummaltaan 300 € – 3 000 € kertalaina, joka maksetaan takaisin muutamassa maksuerässä 1 -3 kk kuluttua lainan ottamisesta.
KulutusluottoYleistermi lainalle 50 € – 70 000 € välillä. Maksuaika voi vaihdella kuukaudesta jopa 15 vuoteen.
JoustoluottoJatkuva laina, jota voit aina tarpeen tullen nostaa käyttöösi. Limiitit jopa 70 000 € asti.

Pikavippi 18v hakijalle, mitä tulee ottaa huomioon?

Lähtökohtaisesti on aina syytä miettiä, tarvitsetko lainaa oikeasti vai olisiko sinulla mahdollisuus rahoittaa hankintasi tai kulusi jollain muulla keinolla. Vaikka 18v täytettyäsi voitkin hakea muun muassa pikavippejä, autolainaa tai joustoluottoa, ei sinun kannata lähteä hakemaan lainaa ihan suin päin.

Kaikki täysi-ikäiset voivat hakea kaikkia eri lainatyyppejä asuntolainasta pikavippiin. Pikavippi on yleensä helpoin saada, koska se on lainasummaltaan kaikista pienin laina.

Kehoitammekin sinua noudattamaan seuraavaa viiden askeleen ohjenuoraa, jotta vältät yleisimmät lainan hakemisen yhteydessä tehtävät virheet:

  1. Kartoita lainan tarpeesi. Mikä on tarvitsemasi summa? Onko kyseessä kertalaina vai onko sinulla kenties tarvetta pitkäaikaiselle varatilille joustoluoton muodossa?
  2. Vertaile lainayhtiöitä ja katso, ketkä tarjoavat tarpeeseesi sopivaa lainaa.
  3. Kun “lainanmyöntäjäehdokkaat” on kasassa, vertaile heidän myöntämiään lainoja todellisen vuosikoron avulla. Mitä pienempi todellinen vuosikorko, sitä edullisempi laina on nimelliskoroltaan ja muilta kuluiltaan.
  4. Kirjaudu parhaaksi kokemasi lainayhtiön palveluun omien verkkopankkitunnustesi avulla ja täytä hakemus. Mikäli sinulla ei ole vielä omia verkkopankkitunnuksia, ole yhteydessä omaan pankkiisi niiden saamiseksi, sillä tulet tarvitsemaan niitä myös lukemattomiin muihin palveluihin tulevaisuudessa.
  5. Saat alustavan lainapäätöksen saman tien. Mikäli hyväksyt lainaehdot, pikavippi maksetaan tilillesi saman tien. Isommissa lainoissa voi mennä joitain tunteja, mutta nekin on yleensä käytettävissä jo saman päivän aikana.

Kuten yltä näet, lainan hakeminen netin kautta onnistuu helposti, jos olet ehtinyt hankkia itsellesi verkkopankkitunnukset oman tilipankkisi kautta.

Ennen kaikkea haluamme painottaa kolmea eri asiaa pikavipin tai muun lainan hakemisen yhteydessä:

Täysi-ikäisyyden myötä pikavippi ja kaikki muutkin lainat ovat sormiesi ulottuvilla netin kautta.

Vaikka lainan hakeminen netin kautta onkin helppoa ja nopeaa, pidä kuitenkin mielessäsi tässä artikkelissa sinulle annetut neuvot, sillä niiden avulla voit säästyä mahdollisilta lainojen aiheuttamilta haasteilta.

Pikavippi 18v – 19v – Lainaa nuorelle pikaiseen rahan tarpeeseen: 4.3/5 tähteä, perustuen 27 arvioon - Lisää arvio

Mainittu