Nopea laina – Hae vakuudetonta lainaa nopeasti ja helposti netin kautta

Päivitetty 26.1.2021
 • Mainittu
 • Etuovi
 • Kaleva.fi
 • Iltalehti
 • Kauppalehti
 • Talouselämä
Nopea laina – Hae vakuudetonta lainaa nopeasti ja helposti netin kautta: 4.4/5 tähteä, perustuen 27 arvioon - Lisää arvio

Nopeaa lainaa heti tilille

Nopea laina voi tulla tarpeeseen hyvinkin yllättäen, niin arjen keskellä kuin lomailunkin aikana. Nykyään lainan hakeminen onnistuu onneksi nopeasti netin kautta, esimerkiksi tältä sivulta löytyvän lainalistamme kautta.

Kaikki tällä sivulla näkyvät lainat ovat vakuudettomia. Lainan vakuudettomuus takaa sen, että mikäli kaikki asiat lainan myöntämiseksi ovat kunnossa, voit saada lainaa nopeasti tilille jopa muutamassa minuutissa.

Nopea laina on aina vakuudeton, koska vakuuksien käsittelyyn tarvitaan työntekijä arvoimaan tarvittavat ja ehdotetut vakuudet. Kun vakuuksia ei ole, lainan myöntäminen ja maksaminen pystytään hoitaamaan automatisoidusti käytännössä reaaliajassa.

Muista kuitenkin aina miettiä tarkkaan ennen kuin haet lainaa, onko lainan tarpeesi oikeasti tarpeeksi painava. Näin saatat välttyä ottamasta lainaa liian kevein perustein ja säästää itsesi jopa velkakierteeltä pitkässä juoksussa.

Usein kysyttyä nopeista lainoista

Mikä nopea laina kannattaa valita?

Lainatyypin valinta riippuu pitkälti tarvitemastasi summasta, lainan käyttötarkoituksesta sekä tarvitsemastasi takaisinmaksuajasta. Myöhemmin tällä sivulla opastamme sinua valitsemaan oikean lainatyypin käyttöösi.

Kuinka pian nopea laina on mahdollista saada?

Lähes poikkeuksetta saat lainatarjouksen lainayhtiöltä heti hakemuksen lähetettyäsi. Se, kauanko rahojen siirtämisessä tilillesi riippuu muun muassa tarvitsemastasi summasta. Muutamien satojen eurojen lainat maksetaan yleensä muutamassa minuutissa, mutta isommissa voi mennä joitain tunteja. Yleensä isotkin lainat maksetaan kuitenkin jo saman päivän aikan

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Lainan myöntäminen nopeasti onnistuu, mikäli täytät lainayhtiön ikävaatimuksen (yleensä 18v-19v, mutta voi olla jopa 23v), sinulla on puhtaat luottotiedot, suomalaiset verkkopankkitunnukset ja säännölliset tulot. Muista tehdä hakemus huolellisesti, näin saat asiat nopeiten etenemään.

Miksi vakuudeton laina on nopea laina?

Kaikki kauttamme kilpailutettavat nopeat lainat ovat vakuudettomia. Käytännössä se tarkoittaa sitä, etteivät lainayhtiöt vaadi sinulta henkilö- ja/tai esinevakuuksia lainan myöntämistä vastaan.

Toisin kuin vakuuksia sisältävien lainojen käsittelyssä, vakuudettomien lainojen myöntämisessä ei tarvita työntekijää arvioimaan tarvittavaa vakuuksien määrää tai ehdotettujen vakuuksien arvoa. Sen sijaan vakuudettomien lainojen myöntöprosessi on automatisoitu täysin.

Automaatio mahdollistaa muun muassa lainojen myöntämisen reaaliajassa, joten mikäli haluat lainaa nopeasti, vakuudeton laina on käytännössä ainoa vaihtoehto.

Miten valita sopiva nopea laina?

Lainamarkkinoilla on kymmeniä erilaisia nopeita lainoja. Tästä syystä on hyvin tärkeää tietää millaista lainaa tilanteessasi kannattaa lähteä hakemaan. Olemme koonnet alle taulukon, jossa käymme eri vaihtoehtoja läpi:

Vakuudeton kulutusluottoKulutusluotto voi olla paras ratkaisu, mikäli tarvitset hieman isomman kertalainan. Kulutusluottoa voit myös hakea suoraan käyttötarkoitusta varten, esim. autolaina tai remonttilaina.
YhdistelylainaLainatyyppi useiden pienlainojen poismaksamista varten. Mikäli tarkoituksenasi on maksaa vanhoja lainoja pois, yhdistelylaina on oikea vaihtoehto.
PikavippiPikavippi on markkinoiden nopein laina ja sen voi saada tilille jopa minuuteissa. Mikäli lainan tarve on alle 1 000 € ja kertaluontoinen, pikavippi voi olla sopiva vaihtoehto.
Joustoluotto Nopeista lainoista joustavin, eli toisin sanoen paras ratkaisu tilanteeseen, jossa tarvitset joko jatkuvaa lainalimiittiä tai tarvitsemasi rahamäärä ei ole vielä täysin selvä.

Muista siis, että pikavippi on kaikista nopein saada tilille, mutta samaan aikaan sen takaisinmaksuaika on myös hyvin lyhyt – vain muutamia kuukausia.

Jos tarvittava summa alkaa nousta nelinumeroisiin summiin, kulutusluotto ja joustoluotto ovat hyvin vahvoilla. Yhdistelylaina taas on nopea laina helpottamaan useista pienlainoista kerääntyneitä takaisinmaksukuluja.

Miten haet lainaa nopeasti?

Nopea luotto tähtäimessä päätös hakea lainaa voi syntyä liian kevein perustein. Siksi kehoitammekin sinua aina ottamaan askeleen taaksepäin ja miettimään tarkkaan, onko laina oikeasti sinulle tarpeellinen.

Tarvitsetko lainaa nopeasti tilille? Nopea luotto netin kautta vakuudettomasti onnistuu vain muutamissa minuuteissa. Muista kuitenkin aina miettiä kahdesti, onko laina oikeasti tarpeellinen, ettet päädy ottamaan turhia lainoja.

Liian kevein perustein otetuilla lainoilla on tapana alkaa kasautumaan, mikä voi johtaa tarkoitustasi isompiin kuukausilyhennyksiin ajan mittaan. Toki päällekkäisiin lainoihinkin on olemassa ratkaisu, järjestelylaina, mutta parhaiten suojaat itsesi pitämällä maltin ja järjen mukana lainan haussa.

Mikäli lainatarpeesi kuitenkin on todellinen, olemme kirjanneet alle ohjeet kuinka käytössäsi on pian paitsi nopea, myös edullinen laina.

 1. Valitse lainalistalta lainayhtiöt, jotka tarjoavat sopivan kokoista lainaa.
 2. Vertaile lainoja lainan todellisen vuosikoron ja kuukausierien avulla.
 3. Siirry valitsemasi lainayhtiön tai kilpailutuspalvelun sivuille ja tee hakemus.
 4. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin pyytääksesi rahojen siirtoa.
 5. Rahat siirretään tilillesi. Siirrossa voi mennä summasta riippuen 3 minuutista joihinkin tunteihin.

Muista, että lainatarjous ei koskaan maksa mitään tai sido sinua mihinkään. Lainatarjouksia kannattaa siis tarpeen mukaan kysyä usealta eri lainayhtiöltä.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu