OP kulutusluotot - ovatko ne parhaita ja edullisimpia?

Vaihtoehdot OP kulutusluotot

Kaikki
70 000 €
Kaikki
80 vuotta

OP kulutusluotot

4/5 Arvioinut Fairlån
OP pankki

Osuuspankki on yksi tunnetuimmista suomalaisista pankeista. OP tarjoaa myös kulutusluottoja, joita voit hakea oman elämäsi pieniin ja suuriin hankintoihin. OP kulutusluotto on apunasi omien haaveittesi toteuttamisessa, ja sen avulla toteutat suunnitelmasi juuri silloin, kun haluat. 

OP-lainan avulla rahoitat haaveilemasi remontin, lomamatkan tai uuden auton hankinnan nopeasti ja helposti.

Hae OP-lainaa verkossa

OP-lainan voit hakea kätevästi verkossa ilman, että sinun täytyy asioida pankissa. Mikäli et vielä ole OP:n asiakas kannattaa sinun varata aika lähimpään konttoriin. Asiakkaana raha-asioiden hoitaminen on kuitenkin vaivatonta OP:n verkkopalveluiden kautta.

Parhaassa tapauksessa saat luottopäätöksen heti, kuitenkin viimeistään parin pankkipäivän kuluessa. Lainasumma siirretään tilillesi nopeasti silloin, kun sitä tarvitset.

Sinulle sopiva laina

Tarvitsitpa lainaa heti arjen välttämättömien menojen kattamiseen, uuteen autoon tai lomamatkaan, voit arvioida OP:n lainalaskurin avulla lainan kustannuksia sinulle sopivalla laina-ajalla.

Näin varmistat, että teet onnistuneet lainahakupäätöksen:

  • Arvio kuinka paljon lainaa tarvitset
  • Seuraavaksi sinun tulisi arvioida, minkä suuruinen summa on sopiva kuukausilyhennyksen määräksi: omaa taloutta ei kannata vetää liian tiukalle lyhennyksien suhteen.
  • Tarkista laina-ajan määrä ja lainan kokonaiskustannukset: liian pitkä laina-aika nostaa lainankokonaiskustannukset helposti suuriksi, joten laina kannattaa pyrkiä maksamaan pois kohtuullisessa ajassa.
  • Kun olet selvillä siitä, mitä tarvitset, voit täyttää lainahakemuksen verkossa. Lainahakemuksen täytettyäsi et vielä sitoudu mihinkään, vaan lopullisen päätöksen lainan nostamisestateet vasta myönteisen lainapäätöksen saatuasi.

OP-lainan lyhentäminen onnistuu omien suunnitelmien mukaisesti ja sinulle sopivissa kuukausierissä. Kuten kaikilla verkkoluotoilla Suomessa, myös OP-lainalla on 14 päivän peruutusoikeus.

OP-lainat

OP:lla on tarjolla useita eri lainatyyppejä, erilaisiin tarpeisiin. Joskus rahan tarve on kertaluonteinen ja tilapäinen, kun taas toisinaan rahantarve voi olla pitkittynyt ja luottoa kaivataan pidemmällä aikavälillä. OP:lta löydät varmasti juuri sinun tilanteeseesi sopivan lainan.

OP Täsmäluotto

OP Täsmäluotolla rahoitat haaveesi tai toiveesi silloin, kun tiedät rahantarpeesi melko täsmällisesti. Kertaluontoinen Täsmäluotto on vakuudeton kulutusluotto, kohtuullisin lainaehdoin. Sinun tarvitsee vain valita sopiva luoton määrä ja hakea lainaa kätevästi verkossa.

Täsmäluotto on tyypillisesti 1 000-15 000 kertaluontoinen laina, johon et yleensä tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Omistaja-asiakkaana sinulle kertyy myös OP-bonuksia Täsmäluotosta.

Täsmäluotto päättyy, kun olet maksanut lainan kokonaan takaisin. Voit suunnitella luotonmaksun juuri sinulle sopivan aikataulun mukaisesti.

OP Joustoluotto

Joustoluotto sopii pidempiaikaiseen rahantarpeeseen, kuten remonttiin tai oman talouden tasapainottamiseen. OP:n Joustoluotto toimii monipuolisena kulutusluottona.

Joustoluoton saa haettua helposti verkosta yhdellä luottohakemuksella, jonka jälkeen voit nostaa lainaa tarpeen mukaan sovittuun luottorajaan saakka. Lyhentäessäsi luottoa pois, voit nostaa luoton uudelleen käyttöösi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Voit saada joustoluottoa 1 000-8 500 euron väliltä ilman takaajia tai vakuuksia. Myös joustoluoton kohdalla OP:n asiakasomistajan sinulle kertyy OP-bonuksia. Mikäli olet jo OP:n asiakas, voi sinun olla kannattavaa keskittää lainasi OP-pankkiin.

Kaikkea lainaa ei siis tarvitse nostaa kerralla, vaan joustoluoton avulla sinulla on rahoitus valmiina juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Voit saada joustoluotosta jatkuvan rahoitustuen niin arkeen kuin vapaa-aikaan ja voit siirtää rahaa tilillesi aina, kun siihen on tarve.

Kartoita lainan tarve lainalaskurin avulla

Voit laskea itsellesi sopivan lainan OP:n lainalaskurin avulla. Voit siis hakea lainaa omalta kotisohvalta ja myös lainan allekirjoittaminen onnistuu kotoa käsin. Voit tehdä sähköisen allekirjoituksen omien verkkopankkitunnuksien avulla.

Lainalaskurin avulla näet helposti lainan kokonaiskustannukset valitsemallasi lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Esimerkiksi 3 500 euron Täsmäluotto kahden vuoden takaisinmaksuajalla, 170 euron kuukausittaisella lyhennyserällä tarkoittaa 4 018 € lainan kokonaishintaa, 6,50 prosentin korolla.

Yksi parhaista perinteisten pankkien tarjoamien kulutusluottojen hyödyistä on niiden kohtuullinen kulurakenne. Etenkin OP:n asiakkaana kannattaa tutustua sen eri lainatuotteisiin.

OP lainat
Mainittu