Rekisteriseloste

Tietoturvallisuus

Henkilökohtaisten tietojesi turvaaminen on meille erittäin tärkeää.
Noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja varmistamme henkilötietojen reilun ja läpinäkyvän käsittelyn.
Tämä rekisteriseloste kertoo, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n seuraavilla yhteystiedoilla:

Lainaa-helposti.fi

DK-37794392

Kystvejen 37B, 8000 Aarhus C

info@lainaa-helposti.fi

Lainaa-helposti.fi käsittelee seuraavia henkilötietojasi:

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Selaintyyppi ja -tunnus
  • Tietojen käsittelyn tarkoitus

Lainaa-helposti.fi käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Lainaa-helposti.fi:n viestintään sähköpostitse, SMS-viestein, selain ilmoituksin tai uutiskirjein. Nämä viestit käsittelevät lainamarkkinoiden yleistilaa, yksityistaloutta ja lainalistaamme kuuluvien yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia.

Kuinka Lainaa-helposti.fi käsittelee henkilötietojasi

  • Keräämme ja säilytämme henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin
  • Keräämme vain asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja
  • Pyydämme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn
  • Emme välitä henkilötietojasi ilman suostumustasi
  • Poistamme henkilötietosi kun ne eivät enää ole tarkoituksenmukaisia

Lisätietoja:

Keräämme ja säilytämme henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin

Lainaa-helposti.fi kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi vain edellä mainittuihin tarkoituksiin tai muihin lainmukaisiin kaupallisiin tarkoituksiin. Keräämme, säilytämme ja käsittelemme niin kutsuttuja yleisiä henkilötietoja edellä mainitusti.

Keräämme vain asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja

Lainaa-helposti.fi käsittelee vain henkilötietojasi, jotka ovat asiaankuuluvia, riittäviä ja tarpeellisia edellä mainittuihin tarkoituksiin. Lainaa-helposti.fi ei täten käsittele mitään ylimääräisiä tietoja, joita ei käytetä tiettyä prosessia varten. Lainaa-helposti.fi voi kuitenkin käsitellä henkilötietojasi laajemmin, noudattaakseen voimassaolevia lakeja ja asetuksia.

Minimoimme henkilötietojesi käsittelyn aina kun se on mahdollista. Täten tarkastelemme joidenkin tietojen käsittelyä depersonoidussa muodossa tai pseudonyymejä käyttäen, mikäli se ei vaikuta tietojen käsittelyyn.

Pyydämme suostumuksesi ennen henkilötietojesi käsittelyä

Lainaa-helposti.fi pyytää suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, edellä mainittuihin tarkoituksiin. Henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, paitsi silloin, kun Lainaa-helposti.fi:lla on jokin toinen lainmukainen peruste henkilötietojesi käsittelyyn.

Suostumuksesi on vapaaehtoinen ja voit perua sen milloin tahansa. Katso lisätietoja alta.

Jos Lainaa-helposti.fi haluaa käyttää henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, kuin mihin ne ovat alkujaan kerätty, Lainaa-helposti.fi ilmoittaa tästä ja pyytää suostumuksesi etukäteen. Jos henkilötietoja voidaan käsitellä lainmukaisesti muihin syihin perustuen, ilmoitamme tästä ennen käsittelyä.

Lainaa-helposti.fi:n käyttö ei ole sallittua henkilöille, jotka ovat alle 18 vuotiaita.

Emme välitä mitään henkilötietoja ilman suostumusta

Välitämme henkilötietojasi vain yhteistyökumppaneillemme markkinointitarkoituksiin, jos olet ennakkoon antanut tähän suostumuksesi. Pyytäessämme tällaista suostumusta, ilmoitamme henkilötietojesi käyttötarkoituksen. Voit kieltää tietojesi välityksen milloin tahansa, jolloin emme välitä tietojasi edellä mainitulla tavalla.

Emme tarvitse kuitenkaan suostumustasi, jos Lainaa-helposti.fi vaaditaan välittämään tietoa esim. viranomaisille.

Lisäksi Lainaa-helposti.fi pidättää oikeudet käyttää EU/ETA:n ulkopuolista prosessoria liiketoimintansa hoitoon. Tämä tapahtuu ainoastaan nykyisiä kansainvälisiä tiedon siirtoa ja henkilötietoja koskevia lakeja noudattaen.

Todennamme ja päivitämme henkilötietojasi

Lainaa-helposti.fi todentaa, että käsittelemämme henkilötiedot eivät ole virheellisiä ja tekee kohtuullisia toimia varmistaakseen, että virheelliset tiedot korjataan tai poistetaan välittömästi. Palvelumme on riippuvainen oikeista ja ajantasaisista henkilötiedoista. Täten pyydämme ilmoittamaan kaikista olennaisista tietojen muutoksista. Voit muuttaa tietojasi kirjautumalla sisään Lainaa-helposti.fi:n.

Poistamme henkilötietosi kun ne eivät enää ole tarpeellisia

Lainaa-helposti.fi poistaa henkilötietosi, kun ne eivät ole enää olennaisia tietojen alkuperäiseen keräys, käsittely, tai säilöntä tarkoitukseen.

Jos olet sallinut Lainaa-helposti.fi:n lähettää sinulle sähköposteja, tekstiviestejä ja mainoskirjeitä, Lainaa-helposti.fi pyytää sinua uusimaan suostumuksesi kyseisten markkinointiviestien lähetykseen 3 vuoden välein, jos tilisi on ollut passiivinen tämän 3 vuoden aikana. Jos et anna hyväksyntääsi, Lainaa-helposti.fi poistaa tilisi ja ilmoittaa tästä sinulle.

Oikeat ja ajantasaiset henkilötiedot

  • On asiakkaan vastuulla varmistaa, että kaikki hänen henkilötietonsa ovat oikein ja ajan tasalla.

Lisätietoja:

Oikeat ja ajantasaiset henkilötiedot

Sinä hallinnoit Lainaa-helposti.fi:n syöttämiäsi henkilötietoja.

Näin ollen on sinun vastuullasi varmistaa, että syöttämäsi henkilötiedot ovat oikeita ja ajantasaisia. Voit myös pyytää tarvittavia muutoksia ottamalla yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n edellä mainituin yhteystiedoin.

Lainaa-helposti.fi päivittää henkilötietosi pyynnöstäsi, tai jos Lainaa-helposti.fi havaitsee, että rekisteröity tieto on virheellistä.

Tietoturva

Tietosi ovat turvassa meillä, kattavan sisäinen tietoturvastandardimme mukaisesti.

LISÄTIETOJA:

Tietosi ovat turvassa meillä, kattavan sisäinen tietoturvastandardimme mukaisesti.

Lainaa-helposti.fi:lla on sisäinen tietoturvapolitiikka. Se sisältää sisäisen ohjeistuksen ja kuvailee Lainaa-helposti.fi:n tekemät toimenpiteet henkilötietojesi tahatonta tai laitonta tuhoutumista tai muutosta, luvatonta levitystä tai luvatonta tietojen käsittelyä vastaan.

Lainaa-helposti.fi:lla on suojattu toimintatapa pääsyoikeuden myöntämiseen, tämä tarkoittaa, että vain ne työntekijät joiden on välttämätöntä käsitellä tietoja, pääsevät käsiksi henkilötietoihin. Teemme säännöllisiä varmuuskopioita tiedostoistamme välttääksemme niiden menettämisen. Suojaamme myös kerättyjen tietojen luottamuksellisuutta ja oikeellisuutta salauksella.

Tietovuodon sattuessa, ilmoitamme tästä asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti, johtuen oikeuksiisi, tunnistetietoihisi ja talouteesi kohdistuvasta uhasta.

Oikeutesi:

  • Olet oikeutettu käsittelemään henkilötietoja, joita Lainaa-helposti.fi on kerännyt sinusta.
    • Olet oikeutettu saamaan tiedot luettavassa muodossa tai toimitettuna toiselle palveluntarjoajalle.
  • Olet oikeutettu virheellisten henkilötietojesi korjaukseen tai poistoon.
  • Olet oikeutettu peruuttamaan suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Lainaa-helposti.fi:n toimesta.
  • Olet oikeutettu kieltämään Lainaa-helposti.fi:a käsittelemästä henkilötietojasi
    • Olet oikeutettu rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä
  • Olet oikeutettu valittamaan tietosuojavaltuutetulla

LISÄTIETOJA:

Oikeus henkilötietojen tarkasteluun ja tiedonsiirtoon

Olet oikeutettu näkemään ne tiedot, jotka Lainaa-helposti.fi on kerännyt sinusta. Tämä oikeus voi olla rajoitettu yrityssalaisuuksien ja/tai immateriaalioikeuksien vuoksi.

Olet oikeutettu saamaan henkilötietosi meiltä jäsennettynä, koneluettavassa muodossa, jonka voit välittää toiselle palveluntarjoajalle.

Jos haluat käyttää oikeuttasi henkilötietojen tarkasteluun ja tiedonsiirtoon, ota yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n edellä mainituin yhteystiedoin. Käsittelemme ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista, mutta enintään kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Olet oikeutettu virheellisten henkilötietojesi korjaukseen tai poistoon

Jos havaitset, että Lainaa-helposti.fi:lla olevat henkilötietosi ovat virheellisiä, oikeutesi on saada ne korjatuksi tai poistetuksi.

Mikäli olemme yksimielisiä kyseessä olevien tietojen virheellisyydestä, poistamme tai korjaamme nämä tiedot niin nopeasti kuin mahdollista

Tätä ei kuitenkaan tehdä, mikäli laki vaatii Lainaa-helposti.fi:a säilyttämään henkilötietosi kokonaisuudessaan, osia siitä, tai tarpeen vaatiessa säilyttämään tietosi oikeuskäsittelyä varten. Tässä tapauksessaLainaa-helposti.fi ainoastaan säilyttää ne tiedot, joita laki vaatii ja poistaa muut henkilötietosi.

Jos haluat käyttää oikeuttasi tietojesi muutokseen tai poistoon, on sinun otettava yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n ja kerrottava mitä tietoja haluat poistaa tai muuttaa. Käsittelemme ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista, mutta enintään kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Olet oikeutettu peruuttamaan suostumuksesi Lainaa-helposti.fi:lle henkilötietojesi käsittelystä

Olet oikeutettu peruuttamaan suostumuksesi Lainaa-helposti.fi:lle henkilötietojesi käsittelystä osin tai kokonaan.

Jos peruutat suostumuksesi, Lainaa-helposti.fi lopettaa tietojesi käsittelyn, niiltä osin kuin ne kuuluvat suostumuksesi piiriin, paitsi jos Lainaa-helposti.fi:n on säilytettävä henkilötietojasi tai osia siitä lakiin vedoten. Tässä tapauksessa, Lainaa-helposti.fi säilyttää vain lain vaatimat tietosi ja poistaa muut henkilötietosi. Suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta tietojen käsittelyn laillisuuteen, peruutusta edeltäneeltä ajalta.

Jos haluat käyttää oikeuttasi suostumuksesi peruuttamiseen, on sinun otettava yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n edellä mainituin tiedoin. Käsittelemme ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista, mutta enintään kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Olet oikeutettu vastustamaan Lainaa-helposti.fi:n henkilötietojesi käsittelyä

Olet oikeutettu vastustamaan Lainaa-helposti.fin henkilötietojesi käsittelyä, mukaan lukien niiden käytön markkinointiin. Voit myös protestoida, mikäli sinulla on syytä uskoa, että henkilötietojasi käsitellään Lainaa-helposti.fi:lle antamasi hyväksynnän tai lakien ja asetusten vastaisesti.

Jos haluat vastustaa tietojesi käsittelyä, on sinun otettava yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n edellä mainituin tiedoin.

Jos valituksesi on laillinen ja oikeutettu, Lainaa-helposti.fi lopettaa tietojesi käsittelyn. Käsittelemme ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista, mutta enintään kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Olet oikeutettu rajoittamaan Lainaa-helposti.fi:n henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tapauksissa:

  • Kun Lainaa-helposti.fi käsittelee lähettämääsi kannetta tietojesi oikeellisuudesta tai tietojen käsittelyn laillisuudesta. Tietojen käsittelyn rajoitukset ovat voimassa kanteen käsittelyn ajan.
  • Lainaa-helposti.fi:n tietojen käsittely on laitonta, mutta et pyydä tietojen poistoa, vaan ainoastaan niiden rajoitettua käyttöä.

Jos haluat käyttää oikeuttasi tietojesi rajoitettuun käyttöön, on sinun otettava yhteyttä Lainaa-helposti.fi:n edellä mainituin tiedoin. Käsittelemme ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista, mutta enintään kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Mainittu