Lainalaskuri

Lainalaskuri auttaa sinua halvimman lainan löytämisessä. Voit laskea lainan todelliset kustannukset kuukausitasolla ja kokonaisuudessaan helposti laskurin avulla.

Lainalaskuri kulutusluotoille

Lainalaskuri

Syötä tiedot lainastasi.

100 € 60 000 €
12 kuukautta 240 kuukautta
4 % 30 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin

Lainalaskuri yhdistelylainoille

Vaihe 1: Lisää nykyiset lainasi

Syötä tiedot nykyisistä lainoistasi.

Laina 1
100 € 60 000 €
12 kuukautta 240 kuukautta
4 % 30 %
Vaihe 2: Lisää uusi lainasi

Syötä tiedot uudesta lainastasi.

100 € 60 000 €
12 kuukautta 240 kuukautta
4 % 30 %

Laske lainan todellinen hinta helposti

Lainalaskurilla näet helposti, kuinka paljon maksat lainasta kuukausitasolla ja kokonaisuudessaan. Voit syöttää eri lainoja laskuriin ja siten helposti vertailla niiden kustannuksia.

Näin käytät lainalaskuria

  1. Syötä laskuriin summa, jonka haluat lainata

  2. Lisää lainan todellinen vuosikorko

  3. Lisää laina-aika kuukausissa

  4. Lainalaskuri näyttää sinulle lainan arvioidun hinnan

Lainaa-Helposti kerää eri lainantarjoajat ja lainanvälittäjät yhteen vertailupalveluun. Lainalistastamme näet helposti useita lainapalveluita yhdellä silmäyksellä, jotta voit verrata ja löytää parhaan.

Lainojen korot ovat yksilöllisiä, joten usein saat tietää lopullisen koron vasta lähetettyäsi lainahakemuksen. Lainahakemuksen lähettäminen lainalistamme kautta on täysin ilmaista eikä sido ottamaan lainaa.

Kun saat lainatarjoukset, laskurin avulla sinun on helppo löytää mahdollisimman edullinen laina eri vaihtoehdoista.

Voit valita esimerkiksi lainan, jonka kokonaiskustannukset ovat matalimmat. Tai jos haluat mahdollisimman matalat kuukausikustannukset, löydät laskurin avulla helposti sopivimman lainan.

Korkolaskuri auttaa vertaamaan lainat

Lainalaskuri on myös helppo korkolaskuri, sillä näet helposti, kuinka paljon tulet maksamaan korkoa lainasta kokonaisuudessaan.

Lainalaskuri näyttää mm.

  • Lainan kokonaiskustannukset
  • Kuukausittaisen maksun
  • Kuinka paljon maksat lainaa takaisin kokonaisuudessaan

Jos mietit kahden tai useamman lainan välillä, voit helposti vertailla lainoja laskurin avulla. Laskuri näyttää, miten todellinen vuosikorko ja laina-aika vaikuttavat lainan kokonaissummaan.

Esimerkki: Kahden 5000 € lainan vertailu

A. 5000 € laina, todellinen vuosikorko 8 %, laina-aika 24 kk

B. 5000 € laina, todellinen vuosikorko 13 %, laina-aika 12 kk

Lainalaskuri näyttää, että laina B on kokonaisuudessaan 68 euroa edullisempi kuin laina A, vaikka todellinen vuosikorko on B:ssä suurempi.

Toisaalta lainan B kuukausimaksu on jopa 200 euroa enemmän kuin lainan A, minkä vuoksi kokonaisuudessaan hieman kalliimpi laina A voi sopia osalle paremmin.

Voit syöttää minkä tahansa lainan tiedot laskuriin ja vertailla lainojen korkoja ja kokonaiskustannuksia helposti ja nopeasti.

Yhdistelylainalaskuri auttaa valitsemaan yhdistelylainan

Yhdistelylainalaskuri, jonka löydät peruslaskurin alta, on luotu helpottamaan lainojen yhdistämistä.

Laskurin avulla voit helposti verrata nykyisiä lainojasi uuteen yhdistelylainaan. Näet kuinka paljon voit säästää yhdistelylainan avulla. Jos yhdistelylaina tulee kalliimmaksi kuin nykyiset lainat, laskuri näyttää myös sen. Tässä tapauksessa lainoja ei yleensä kannata yhdistää, mutta päätös yhdistelystä on täysin sinun.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda monia muitakin etuja kuin halvempi kokonaishinta, kuten lainan helpompi hallittavuus ja pienemmät kuukausierät.

Yhdistelylainalaskurin avulla voit verrata eri yhdistelylainoja ja valita helposti edullisimman ja itsellesi sopivimman lainan.

Lainan korkolaskuri ja todellinen vuosikorko

Lainalaskuri pyytää syöttämään todellisen vuosikoron, jotta voit vertailla lainojen hintoja.

Varsinaisen todellisen vuosikoron näet lainan ehdoista, eli laskurilla et voi laskea todellista vuosikorkoa. Laskuri toimii erinomaisesti siinä vaiheessa, kun olet lähettänyt lainahakemuksen eri lainantarjoajille ja saanut tarjoukset.

Todellista vuosikorkoa on hankala määrittää tarkkaan ennalta, sillä lainan korko riippuu aina yksilöllisistä tekijöistä, kuten kuukausituloistasi ja aiemmista lainoista. Siksi lainoja voi hyvin vertailla laskurin avulla myös siinä vaiheessa, kun olet jo hakenut lainaa lainalistamme kautta ja saanut tarjouksia eri lainantarjoajilta.

Todellinen vuosikorko koostuu lainan korosta sekä kaikista muista maksuista. Sen avulla voit helposti vertailla lainoja, joiden korot ja muut kulut, kuten tilinhoitokulut, ovat erilaisia. Lainalaskuri huomioi myös eri laina-ajat, jotka vaikuttavat paljon lainan kuukausieriin sekä kokonaiskustannuksiin. Voit lukea lisää todellisesta vuosikorosta Finanssivalvonnan sivuilta.

Andreas Linde
kirjoittanut
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Lainaa helposti > Lainalaskuri

Viimeisimmät uutiset