Lainaa 20000 – miten löydän oikean lainan?

Päivitetty 25.2.2021
  • Mainittu
  • Etuovi
  • Kaleva.fi
  • Iltalehti
  • Kauppalehti
  • Talouselämä
Lainaa 20000 – miten löydän oikean lainan?: 4.7/5 tähteä, perustuen 64 arvioon - Lisää arvio

Lainaa 20000 euroa – löydä oikea laina kilpailuttamalla

Kun haet lainaa 20000, on lainan huolellinen vertaileminen sekä lainatarjousten kilpailuttaminen erityisen tärkeää. Vaikka lainojen nimelliskorot onkin rajoitettu 20 prosenttiin, jättää tämä haarukka kuitenkin paljon liikkumavaraa lainan hinnalle.

Todellisen vuosikoron lisäksi lainoja vertaillessa tulee myös lainan ehtoihin kiinnittää erityistä huomiota, sillä luotonmyöntäjillä voi olla eroja esimerkiksi siinä, millaisia kuluja koituu lainan ennenaikaisesta lyhentämisestä, sekä laina-ajan tai lainanlyhennyksen suuruuden muutoksista.

Vertailemalla 20000 euron lainatarjouksia voit säästää jopa yli tuhat euroa lainassasi. Muistathan siis ottaa lainatarjouksen useammalta myöntäjältä!

Usein 20000 euron lainassa tällaiset muutokset eivät ole harvinaista, jonka vuoksi niistä koituvien kulujen vertaileminen on tärkeää lainan valitsemisessa. Myös esimerkiksi asiakaspalvelun saatavuuteen ja kommunikaation helppouteen kannattaa kiinnittää huomiota. Lainalistaltamme löydät kuitenkin ainoastaan 100% luotettavia luotonmyöntäjiä.

Hakiessasi lainaa, tulee myös varmistaa, että haettavan lainan muoto sopii tarpeisiisi.

Usein kysyttyä 20000 euron lainoista

Voinko saada lainaa 20000 ilman vakuuksia?

Kyllä, kaikki lainalistamme luotonmyöntäjät antavat jopa 20000 euron suuruisia lainoja täysin ilman vakuuksia tai henkilö takaajia. Vakuudeton 20000 euron laina kuitenkin järjestyy edullisemmalla korolla, mikäli haet sitä esimerkiksi perheenjäsenen tai puolison kanssa yhdessä.

Mitä 20000 euron lainassa tulee huomioida?

Huomioi erityisesti takaisinmaksukykysi kuukausibudjetoimalla lainan kulut, näin löydät sinulle sopivan laina-ajan ja vältät maksuhäiriöt. Suosittelemme ottamaan mieluummin liian pitkän takaisinmaksuajan, kuin liian lyhyen. Lainatarjouksia vertaillessa huomioi myös erityisesti lainan ehdot sekä todellinen vuosikorko.

Vaihtoehtosi 20000e lainalle

Vaihtoehtoja 20000 euron suuruiselle lainalle on usein kaksi.

Kulutusluotto, on kerralla myönnettävä, ja tilille siirrettävä laina, jota lyhennetään ehtojen mukaisesti usein tasaerin. Kulutusluotto soveltuu erityisen hyvin rahoittamaan kertaluonteisia hankkeita tai kuluja.

Kulutusluottoa voit hakea myös suoraan jotakin tiettyä hanketta varten, mikäli haet 20000 euron lainaa remonttia tai autosi varten katso myös remonttilaina ja autolaina.

Joustoluottoa 20000 euroa soveltuu paremmin silloin, jos koet että lainamäärän olisi tärkeää taipua taloutesi tilanteeseen joustavasti. Joustoluotossa luotonmyöntäjä myöntää hakijalle lainalimiitin, jonka puitteissa lainaa voi nostaa tililleen tarpeen mukaan. Maksat korkoa ainoastaan nostetusta lainasta.

Kuukausibudjetoi 20000 euron lainan takaisinmaksu mahdollisimman tarkoin, laina-ajan tai lyhennysmäärän muutoksista koituu lähes poikkeuksetta kuluja.

Luotonmyöntäjät arvioivat lainanhakijan luottokelpoisuutta erilaisin kriteerein sekä painotuksin, toiselle tärkeämpää saattaa olla korkeammat ja tasaiset vuositulot, kun taas toinen saattaa arvostaa enemmän täysin puhtaita luottotietoja ja vanhempaa ikää.

Jotta löydät mahdollisimman edullisen lainan, suosittelemme hakemaan lainatarjouksia useammalta lainalistamme luotonmyöntäjältä samanaikaisesti.

Miten haen lainaa 20000?

  1. Aloita paikantamalla listamme lainayhtiöt, jotka tarjoavat 20000 euron lainaa ikäisillesi henkilöille.
  2. Valitse vähintään yksi luotonmyöntäjä tai kilpailutuspalvelu, ja siirry heidän sivuilleen täyttämään lainahakemus.
  3. Vertaile vastaanottamien lainatarjousten todellista vuosikorkoa, sekä lainan ehtoja. Todellinen vuosikorko sisältää esim. normaalin lainan takaisinmaksuun ja hallinnointiin liittyvät kulut, jonka vuoksi sen avulla lainojen vertaileminen on helppoa.
  4. Kun löydät tarjouksien joukosta hinnaltaan sekä ehdoiltaan sopivan lainan, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnustesi avulla. Saat rahat tilillesi usein jo saman päivän aikana. Mikäli ei löydä mieleistä lainatarjousta, tai hakemuksesi hylättiin, voit yrittää hakea lainaa toisilta listamme luotonmyöntäjiltä.

Muistathan, että lainalistamme käyttäminen lainojen vertailemiseen on täysin ilmaista, eikä lainatarjousten vastaanottaminen ja vertaileminen veloita sinua mihinkään.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu