Lainaa 1000€ – vertaa ja valitse sopivin 1000e laina

Päivitetty 26.1.2021
 • Mainittu
 • Etuovi
 • Kaleva.fi
 • Iltalehti
 • Kauppalehti
 • Talouselämä
Lainaa 1000€ – vertaa ja valitse sopivin 1000e laina: 4.4/5 tähteä, perustuen 48 arvioon - Lisää arvio

Lainaa 1000 euroa nopeasti ja ilman vakuuksia

Onko sinulle syntynyt kuluja joihin et osannut varautua ennakkoon, ja jotka kuitenkin ratkeaisivat 1000€ lainalla?

Listamme luotonantajilta rahoitus varmasti järjestyy, on kuitenkin tärkeää muistaa, että lainojen kuluissa sekä ehdoissa voi olla huomattavia eroja. Tämän vuoksi lainat kannattaa aina vertailla.

Kun mietteillä on 1000 euron laina, on tärkeää että lainanottajalla on selkeä kuva rahan tarpeen suuruudesta, sekä tulonlähde lainan takaisin maksamiseksi. Näin vältetään takaisinmaksun viivästyminen ja siitä koituvat kulut, sekä mahdolliset maksuhäiriömerkinnät.

Mikä 1000€ laina sopii minulle?

Nopea ja vaivaton 1000€ pikavippi voi soveltua hyvin, mikäli olet varma lainan tarpeen kertaluontoisuudesta sekä kyvystäsi maksaa lainan kerralla pois muutaman kuukauden sisään, tämä on tärkeää sillä mikäli takaisinmaksu viivästyy, on pikavippi kalliimpi vaihtoehto kuin toiset lainamuodot.

Joustoluoton limiitiksi voit hakea suuremman summan, mutta kulut muodostuvat ainoastaan käyttämästäsi luotosta, näin 1000€ lainasi on ainakin nimensämukaisesti joustavampi.

Mikäli et kuitenkaan ole täysin varma että 1000 euron laina kattaa tarpeesi, on hyvä harkita myös joustoluottoa.

Usein kysyttyä 1000 € lainoista

Onko 1000 euron lainan saaminen vaikeaa?

Luonnollisesti lainan myöntämisen kriteereistä keskeinen on lainan määrä, merkkaa siis etsitkö lainaa 2000€ vai 1000€, jälkimmäisen myöntää sinulle todennäköisesti useampi lainanantaja, jolloin sinun on helpompaa löytää itsellesi edullinen laina.

Lainan saamiseen vaikuttaa mm. myös hakijan ikä, takaisinmaksukyky, sekä luottotiedot. Lainanantajat arvioivat luottokelpoisuutta kuitenkin eri kriteerein, joten varmistaakseen lainan saamisen, sitä kannattaa hakea samanaikaisesti useammalta eri tarjoajalta.

Mistä edullinen 1000€ laina?

Lainaa 1000 järjestyy lähes kaikilta lainalistamme lainoittajilta, näin pääset kilpailuttamaan sekä vertailemaan lainasi mahdollisimman monen eri toimijan välillä, varmistaen reilun ja edullisen lainan, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiin sekä maksuaikaan.

Saanko pikavippiä 1000 ilman vakuutta?

Kaikki lainalistallamme vertailussa olevat lainat ovat koosta riippumatta vakuudettomia. Voit siis hakea lainaa ilman henkilö- tai esinetakuuksia.

Lainaa 1000 – mikä laina sopii minulle parhaiten?

Oli laina minkä kokoinen tahansa, kannattaa se aina kilpailuttaa, 1000 euron laina on kooltaan jo sen verran iso, jolloin on erityisen tärkeää vertailla korkoja sekä kokonaiskuluja.

Esimerkiksi pikavippi 1000€ lähenee jo useampien lainanantajien pikaluottojen ylärajaa, kun tämä summa ylitetään, on usein jo tarve suunnitella takaisinmaksun järjestelyjä.

Mikäli epäilet lainan takaisinmaksun aiheuttavan tarpeen uudelle lainalle, on joustoluotto sopivampi ratkaisu.

Alla esittelemme yleisimmät pikaluotot, joista löydät varmasti itsellesi sopivimman tyypin 1000€ lainalle.

KulutusluottoKulutusluotto on erinomainen tilanteeseen, jossa tarvitset lainaa kertaluontoiseen hankintaan tai kulujen kattamiseen. Kulutusluottoa voi hakea myös suoraan eri käyttötarkoituksiin, esim. remonttilaina tai autolaina.
PikavippiPikavippi 1000 € voi olla sopiva ratkaisu, mikäli olet varma tarpeen kertaluontoisuudesta, ja kyvystäsi maksamaan koko summan kerralla takaisin muutaman kuukauden sisään. Mikäli maksuaika venyy, voi pikavipistä tulla äkkiä kallis.
Joustoluotto Sopivin ratkaisu silloin, jos lainan tarpeesi saattaa muuttua suuntaan tai toiseen, tai tarvitset mahdollisesti jatkuvaa rahoitusta. Joustoluoton avulla 1000e laina on nimensä mukaisesti joustavampi ratkaisu.
Järjestelylaina Tarkoitettu lainojen yhdistämiseen. Mikäli lainatarkoituksesi on pienentää nykyisten pienlainojen hoitokuluja, järjestely-, tai ns. yhdistelylaina on luonnollinen vaihtoehto.

Miten haen lainaa 1000€ heti tilille?

Täysin automatisoidun prosessin ansiosta 1000 euron lainan hakeminen, ja rahojen heti tilille saaminen on helppoa ja nopeaa.

Uusien lainojen myöntäminen on kuitenkin mahdollista ainoastaan kello 7 – 23 välisenä aikana, valmiiksi myönnettyä jousto- tai kulutusluottoa voit kuitenkin nostaa milloin tahansa ympäri vuorokauden.

Lainan myöntämiseen ja maksamiseen kuluva aika riippuu pitkälti lainan suuruudesta, 1000 euron laina tai pikavippi on useimpien lainanantajien kautta tililläsi jo samana päivänä.

Alta löydät 5 lainanhakuprosessin vaihetta avuksi lainan hankintaan.

 1. Paikanna listamme lainayhtiöt, jotka tarjoavat lainaa 1000 € ikäisellesi henkilöille. Useimpien alaikä on 18 vuotta, mutta jotkin lainalistaltamme yhtiöt vaativat korkeampaa ikää.
 2. Vertaile luottoja todellisen vuosikoron avulla. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki normaaliin lainan takaisinmaksuun liittyvät kulut, joten vertailu sen avulla on helpointa.
 3. Kun olet löytänyt mahdollisen lainantarjoajan tai kilpailutuspalvelun, täytä hakemus heidän kauttaan. Usein lainatarjoukset saapuvat lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.
 4. Käy läpi saamasi lainatarjoukset ja tutustu tarkasti jokaisen lainan ehtoihin. Kiinnitä lainaehdoissa huomiosi esimerkiksi mahdollisiin maksuihin joita koituu lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Näin pidät huolen, ettei lainasta ilmene ikäviä yllätyksiä sekä lisäkuluja.
 5. Mikäli löydät lainatarjouksien joukosta ehdoiltaan sekä kuluiltaan sopivan vaihtoehdon, voit hyväksyä tarjouksen verkkopankkitunnustesi avulla. Rahat saapuvat käyttöösi lähes poikkeuksetta jo saman päivän aikana.

Muistutamme että lainatarjousten kysyminen ei velvoita hakijaa mihinkään, mikäli et löytänyt miellyttävää lainatarjousta, sinun ei ole pakko hyväksyä tarjousta.

Kannattaa muistaa, että markkinoilta löytyy myös useampia lainanmyöntäjiä, jotka sisäänheittotuotteena tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen 100 – 500 euron suuruisen pikavipin jopa täysin ilmaiseksi.

Huomioithan jälleen kuitenkin lainan ehdot, kuten esim. laina-ajan ylittämisestä koituvat kulut.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu