Lainalaskuri yhdistelylainoille

Lainalaskuri yhdistelylainoille näyttää yhdistelylainalla saatavat säästöt.

Lainalaskuri helpottaa päätöksentekoa yhdistelylainan ottamisesta, sillä näet kuinka paljon voit säästää kuukausitasolla ja kokonaisuudessaan lainakuluissa. Laskurin avulla voit myös vertailla eri yhdistelylainoja syöttämällä niiden tiedot laskuriin.

Vaihe 1: Lisää nykyiset lainasi

Syötä tiedot nykyisistä lainoistasi.

Laina 1
100 € 60 000 €
12 kuukautta 240 kuukautta
4 % 30 %
Vaihe 2: Lisää uusi lainasi

Syötä tiedot uudesta lainastasi.

100 € 60 000 €
12 kuukautta 240 kuukautta
4 % 30 %

Laske lainojen yhdistämisestä tulevat säästöt

Oletko miettinyt, kannattaako sinun yhdistää lainat? Laskurilla näet helposti, millaiset säästöt voit saada yhdistelylainalla kuukausittain ja koko laina-aikana.

Lainalaskurin käyttö on helppoa. Syötä ensin nykyisten lainojesi summat, todelliset vuosikorot ja jäljellä oleva laina-aika kuukausissa. Sen jälkeen voit syöttää uuden yhdistelylainan tiedot. Laskuri laskee, kuinka paljon voit säästää yhdistelylainalla kuukausierissä ja kokonaisuudessaan.

Yhdistelylainojen tarkan summan laskeminen ja vertailu edellyttää, että olet jo saanut lainatarjouksia. Lainojen korot ovat yksilölliset, minkä vuoksi lainalistassamme olevat todelliset vuosikorot ovat vain arvioita.

Voit hakea yhdistelylainaa Lainaa-Helposti-sivuston kautta. Olemme keränneet parhaat lainantarjoajat lainalistaamme, jonka kautta voit helposti täyttää lainahakemuksen ja saada tarjouksia lukuisilta eri lainoittajilta täysin ilmaiseksi.

Koron suuruuteen vaikuttavat muun muassa kuukausitulosi, tulojesi suhde menoihisi sekä nykyisten lainojesi määrä. Usein on mahdollista saada matalampi korko hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voit myös koittaa ensin säästää lisää rahaa tai vähentää menojasi, jolloin on usein mahdollista saada matalampi korko.

Lainalaskuri lainojen yhdistämiseen

Lainalaskurilla voit helposti laskea, kuinka paljon lainaa tarvitset lainojen yhdistämiseen. Laskuri laskee tarvitsemasi summan automaattisesti, kun olet syöttänyt kaikki nykyiset lainasi laskuriin.

Näet myös, miten yhdistelylainan korko ja laina-aika vaikuttavat lainan kuukausieriin ja kokonaiskustannuksiin.

Yhdistelylainan korko ja laina-aika vaikuttavat siihen, kuinka paljon voit säästää lainat yhdistelemällä. Laskuri näyttää, kuinka paljon kuukausierä ja lainan kokonaishinta laskevat tai nousevat riippuen yhdistelylainasta.

Voit pyytää lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta ja syöttää niiden tiedot laskuriin. Niin voit helposti verrata eri korkojen ja laina-aikojen vaikutusta lainaasi ja löytää itsellesi sopivimman lainan.

Lainan kuukausierien pieneneminen ei välttämättä tarkoita, että lainan kokonaishinta pienenee, ja päinvastoin. Jokaisen tilanne on kuitenkin erilainen ja toiselle pienempi kuukausierä sopii paremmin, vaikka lainan kokonaishinta kasvaisi hieman. Joku toinen taas valitsee mieluummin maksaa lainaa nopeammin pois, vaikka kuukausierät eivät olisi pienimmät mahdolliset.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa vanhojen kalliiden lainojen maksamista pois uudella edullisella lainalla. Lainojen yhdistämisessä on monia etuja, kuten pienempi korko, pienemmät lainanhoitokulut ja helpommin hallittava lainanlyhennys.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa

  • Helpommin hallittavaa lainaa
  • Usein pienempiä kuukausieriä
  • Usein pienempää korkoa lainalle

Lainojen yhdistäminen ei tarkoita

  • Lisävelkaantumista tai pikavippikierrettä
  • Velkojen katoamista
  • Ihmeratkaisua taloudelliseen tilanteeseen

Jos olet pahasti velkaantunut tai sinulla on maksuhäiriömerkintä ja kaipaat apua lainojen maksuun, voi olla hyvä hakea apua oman kuntasi sosiaalisista luottoista tai Takuusäätiöltä.

Andreas Linde
kirjoittanut
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Lainaa helposti > Lainalaskuri yhdistelylainoille

Viimeisimmät uutiset