Lainaa S-Pankista – ovatko ne parhaita ja edullisimpia?

S-Pankki on suosittu suomalainen kauppapankki, joka palvelee miljoonia asiakkaita. Se on yksi Suomen merkittävimmistä pankki- ja rahoituslaitoksista. LoanScouter on laatinut tämän pankkiarvioinnin, jotta voimme tarjota sinulle kattavat tiedot Suomen lainamarkkinoista yhdessä paikassa. Tällä sivulla esittelemme S-Pankin toiminnan, hinnat ja lainanhakuprosessin, jotta saat hyvän yleiskuvan sen tarjoamista lainapalveluista.

S-Pankki Yksityislaina

S-Ryhmän osana S-Pankki on monipuolinen ja luotettava lainantarjoaja. S-Pankki on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu toimija, ja sen kautta voit hoitaa raha-asiasi helposti ja mutkattomasti.

S-Pankki tarjoaa niin lainoja kuin luottoja suomalaisille kuluttajille. Tarvitsitpa sitten hieman isompaa tai pienempää lainaa, S-Pankki on oiva ratkaisu ylimääräiseen rahantarpeeseen.

S-pankki tarjoaa kuluttajille lainoja 5 000 – 50 000 euron väliltä. Lainaa voi saada ilman vakuuksia ja jopa 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Sitä voi hakea helposti verkossa tai puhelimitse, mutta voit myös asioida lähimmässä S-Pankin asiakaspalvelupisteessä, joita löytyy esimerkiksi suurimpien S-Ryhmän kauppojen yhteydestä.

Arvioiden yhteenveto

S-ryhmään kuuluva S-Pankki tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita erityisesti S-ryhmän asiakkaille. Pankki on tunnettu vahvasta panostuksestaan asiakaspalveluun, joka on saanut positiivista palautetta. He tarjoavat kilpailukykyisiä lainatuotteita ja korostavat avoimuutta kustannusten suhteen. Lisäksi pankki on aktiivinen toimija markkinoilla, jatkuvasti kehittyen ja laajentuen, mikä tekee siitä luotettavan ja asiakaslähtöisen vaihtoehdon.


Asiakaspalvelu

S-Pankin asiakaspalvelua arvostellaan monipuolisesti. Verkkosivusto saa kiitosta helppokäyttöisyydestään, mutta asiakaspalvelussa on havaittu puutteita, erityisesti ulkomaalaisten asiakkaiden kohtelussa. Hitaus ja virheiden myöntämättömyys ovat ongelmia, mutta tärkeää on pyrkimys parantaa palvelun laatua ja saavutettavuutta.


Hinta

Lainaaminen aiheuttaa aina kuluja, kuten korkoja ja mahdollisia muita maksuja. S-Pankin S-Laina tarjoaa selkeän hinnaston, joka sisältää tiedot koroista ja kuluista. Lainan korko perustuu 3 kuukauden Euriboriin ja asiakaskohtaiseen marginaaliin. Sivusto korostaa avoimuutta ja suosittelee hintojen vertailua ennen lainapäätöksen tekemistä.


Käyttäjäkokemus

Lainaamiseen liittyy aina kuluja, kuten korkoja ja mahdollisia muita maksuja. S-Pankin S-Laina tarjoaa selkeän hinnaston, joka sisältää tiedot koroista ja kuluista. Lainan korko määräytyy 3 kuukauden Euriborin ja asiakaskohtaisen marginaalin perusteella. Sivusto korostaa avoimuutta, ja suosittelee hintojen vertailua ennen lainapäätöksen tekemistä.


Käsittelyaika

S-Pankin S-Laina tarjoaa selkeän ja yksinkertaisen lainanhakuprosessin asiakkaille, jotka voivat hakea lainaa mobiililaitteella, verkkosivustolla tai asiakaspalvelupisteessä. Pankki pyrkii nopeaan ja tehokkaaseen palveluun asiakaslähtöisyyttä korostaen. Vaikka tarkkoja aikatauluja ei mainita, prosessi vaikuttaa sujuvalta ja tehokkaalta, korostaen S-Pankin sitoutumista laadukkaaseen asiakaspalveluun ja helppoon lainanhakuprosessiin.


Lisäedut

S-Pankki tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja, mukaan lukien asuntolainat, ASP-lainat ensiasunnon ostajille ja opintolainat opiskelijoille. He tarjoavat myös verkkotyökaluja, joiden avulla voit arvioida lainakustannuksia sekä joustavia takaisinmaksuehtoja. Pankki on sitoutunut tuottamaan asiakkailleen lisäarvoa ja helpottamaan päätöksentekoa lainanhakuprosessissa.


S-pankki – lainat

Lainamäärä800 – 50.000 €
Laina-aika1 – 12 vuotta
Tod. vuosikorko4,50 – 14,99 %.

Hyödyt

  • Selkeä ja avoin lainanhakuprosessi.
  • Monipuoliset palvelut ja lisäedut.
  • Käyttäjäystävällinen verkkosivusto.

Haitat

  • Asiakaspalvelussa havaittuja puutteita.
  • Kielimuuri ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa.
  • Kuukausittainen tilinhoitomaksu lainassa.

Asiakaspalvelu

S-Pankin asiakaspalvelu on herättänyt monenlaisia mielipiteitä. Heidän verkkosivustonsa on selkeä ja helppokäyttöinen, mutta asiakaspalvelun saavutettavuudessa ja laadussa on havaittu puutteita. Trustpilotin arvostelujen perusteella jotkut asiakkaat ovat kokeneet, että pankki ei kohtele ulkomaalaisia yhtä hyvin kuin suomalaisia. Erityisesti kielimuuri on tuonut haasteita, ja jotkut ovat kokeneet tulleensa sivuutetuksi, koska eivät puhu suomea tai ruotsia.

Lisäksi on ollut tilanteita, joissa asiakaspalvelu on ollut hidas tai jopa puutteellinen. Esimerkiksi eräs asiakas kertoi, että pankki menetti hänen allekirjoittamansa asiakirjat ja syytti asiakasta virheestään. Toinen asiakas kertoi kokemuksestaan, jossa hänen korttinsa estettiin ilman selkeää syytä eikä asiakaspalvelu auttanut tilanteen ratkaisemisessa.

Vaikka S-Pankilla on monia tyytyväisiä asiakkaita, on tärkeää ottaa huomioon myös kriittiset palautteet ja pyrkiä parantamaan palveluaan. Asiakaspalvelun laatu ja saavutettavuus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat asiakkaiden tyytyväisyyteen ja luottamukseen pankkia kohtaan.

Yrityksen tiedot

BankS-Pankki
AdresseFleminginkatu 34, 00510 HELSINKI
E-mail
Telefon(+358) 10 76 58 00

Åbningstider for kundeservice

Mandag09:00 – 16:00
Tirsdag09:00 – 16:00
Onsdag09:00 – 16:00-
Torsdag09:00 – 16:00-
Fredag09:00 – 16:00
Lordag
Sondag

Hinta

S-Pankin S-Laina on huolellisesti suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin erityisesti niille, jotka suunnittelevat suurempia investointeja tai hankintoja, kuten kodin remontointia tai auton ostoa. Pankki on panostanut siihen, että lainan ehdot ja hinnoittelu ovat selkeästi ja ymmärrettävästi esillä sen verkkosivustolla. Lainan korkorakennetta tarkastellessa voidaan huomata, että se muodostuu kahdesta osasta: 3 kuukauden Euriborista ja asiakkaan henkilökohtaisesta marginaalista. Tämä marginaali voi vaihdella 4,50 % ja 14,99 % välillä riippuen asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Yksi S-Lainan merkittävistä eduista on se, että lainassa ei ole lainkaan avausmaksua, mikä voi säästää asiakkaalle huomattavan summan rahaa. Kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu on kuitenkin otettava huomioon. Kun puhutaan lainan kustannuksista, on tärkeää mainita myös korkein mahdollinen todellinen vuosikorko, joka on 27,001 %. Tämä luku on saatu laskemalla korko 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron lainasummalle.

Vaikka S-Pankin lainaehdot ja hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä markkinoilla, on aina viisasta tehdä vertailua ja tarkastella eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia ennen lopullisen päätöksen tekemistä. On myös kiitettävää, kuinka S-Pankki on sitoutunut avoimuuteen ja tekee kaikkensa, jotta asiakkaat voivat helposti löytää ja ymmärtää kaikki tarvittavat tiedot sen verkkosivustolta.


Krav

Voit hakea lainaa ollessasi vähintään 25-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalainen henkilötunnus.

  • Sinulla on säännölliset tulot: työ- tai eläketulojen tulee olla vähintään 24 000 euroa vuodessa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti aikaisemmin, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Sinun tulee olla S-Pankin asiakas ja käytössäsi on S-Tili. Riittää myös, jos sinulla on käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin. Mikäli sinulla on S-Etukortti tai olet osuuskaupan asiakasomistaja, on sinulla automaattisesti käytössäsi S-Tili.

Käyttäjäkokemus

S-Pankin verkkosivusto on suunniteltu yksinkertaiseksi ja selkeäksi, mikä tekee siitä helppokäyttöisen sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Etusivulla on selkeästi esillä pankin pääpalvelut, kuten S-Laina ja Säästäjä, ja ne ovat vain yhden klikkauksen päässä. Sivuston värimaailma on rauhallinen, ja se luo luottamusta herättävän vaikutelman.

Navigointi sivustolla on sujuvaa, ja tärkeät tiedot, kuten lainojen ehdot ja hinnat, löytyvät helposti. Mobiililaitteilla sivusto mukautuu näytön kokoon, ja tekstit sekä kuvat skaalautuvat oikein. Tämä tekee sivuston käytöstä miellyttävää myös puhelimella tai tabletilla.

Sivuston latausajat ovat nopeat, mikä on erityisen tärkeää mobiilikäyttäjille. Lisäksi sivustolla on selkeät ohjeet eri palveluiden käyttöön, mikä tekee asiakkaan palvelukokemuksesta sujuvamman.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että S-Pankin verkkosivusto on käyttäjäystävällinen ja toimii hyvin eri laitteilla. Se tarjoaa asiakkaille selkeän ja sujuvan kokemuksen, joka tekee pankkiasioiden hoitamisesta helppoa ja vaivatonta.


Käsittelyaika

S-Pankin S-Laina on suunniteltu asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, ja pankki on tehnyt lainanhakuprosessista selkeän ja yksinkertaisen. Kun asiakas hakee lainaa, hän voi tehdä sen joko S-mobiilissa, verkkosivustolla tai asiakaspalvelupisteessä. Kun hakemus on lähetetty, pankki saattaa pyytää lisäliitteitä, kuten palkkalaskelman tai verotuspäätöksen. Tämän jälkeen pankki käsittelee hakemuksen ja tekee lainapäätöksen.

Lainapäätöksen saavuttua asiakas voi nähdä sen joko suoraan S-mobiilissa ja verkkopalvelussa, tai saada siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, lainasumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Vaikka tarkkaa aikaa lainapäätöksen saamiseen ja rahojen siirtämiseen ei mainita, prosessi vaikuttaa sujuvalta ja tehokkaalta.

S-Pankin verkkosivusto antaa ymmärtää, että pankki pyrkii nopeaan ja tehokkaaseen palveluun. Lainanhakuprosessi on suunniteltu asiakkaan näkökulmasta, ja pankki on tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että asiakas saa tarvitsemansa tiedot ja palvelut mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tämä korostaa S-Pankin sitoutumista erinomaiseen asiakaspalveluun ja tehokkaaseen lainanhakuprosessiin.


Lisäedut

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen monia lisäetuja S-Lainan yhteydessä. Ensinnäkin S-Laina on vakuudeton, mikä tarkoittaa että asiakkaan ei tarvitse tarjota mitään omaisuuttaan lainan vakuudeksi. Tämä tekee lainanhakuprosessista yksinkertaisemman ja nopeamman. Lisäksi S-Pankki tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa suoraan S-mobiilissa ja verkossa, mikä lisää lainanhakuprosessin joustavuutta ja mukavuutta.

Vaikka verkkosivusto ei mainitse erityisiä korkovapaita jaksoja, S-Pankki tarjoaa muita lainatuotteita, kuten ASP-lainan ensiasunnon hankintaan. Tämä on erityinen lainatuote, joka on suunniteltu nuorille ensiasunnon ostajille ja se tarjoaa monia etuja, esim. alhaisemman koron.

Lisäksi S-Pankki tarjoaa apua ja neuvoja asiakkailleen, jotka kohtaavat taloudellisia vaikeuksia. Jos asiakkaalla on ongelmia lainan takaisinmaksussa, pankki suosittelee ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian sopivan ratkaisun löytämiseksi. Tämä voi olla esimerkiksi laina-ajan pidentäminen, lyhennysvapaan sopiminen tai lainojen yhdistäminen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että S-Pankki pyrkii tarjoamaan asiakkailleen paitsi kilpailukykyisiä lainatuotteita, myös lisäarvoa erilaisten etujen ja palveluiden kautta.


Muuta huomioitavaa

S-Pankki on osa suurempaa S-ryhmää ja se on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita, jotka sopivat heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Pankin motto on, että heillä ei ole erikseen pankkiasioita – on vain elämää, jonka tapahtumiin pankki sattuu sopimaan. Tämä korostaa S-Pankin pyrkimystä integroitua asiakkaidensa arkeen ja tarjota heille palveluita, jotka tukevat heidän elämäntilannettaan.

S-Pankki on myös aktiivinen säästämisen ja sijoittamisen alueella. He tarjoavat Säästäjä -palvelua, joka on suunniteltu helpottamaan säästämistä ja auttamaan asiakkaita saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa. Lisäksi on huomionarvoista, että S-Pankki on laajentanut toimintaansa ostamalla muita pankkiliiketoimintoja, kuten Handelsbankenin Suomen liiketoimintoja. Tämä osoittaa pankin halukkuuden kasvaa ja laajentaa palveluvalikoimaansa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, S-Pankki on moderni ja asiakaslähtöinen pankki, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista kokemusta.


Yhteenveto

S-Pankki on vakiinnuttanut asemansa suomalaisena pankkina, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Sen S-Laina on suunniteltu tukemaan asiakkaiden suurempia hankintoja, ja lainan ehdot ja hinnat on esitetty selkeästi ja avoimesti. Pankin asiakaspalvelu on saanut sekä positiivista että kriittistä palautetta, mutta on selvää, että pankki pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan. S-Pankin verkkosivusto on käyttäjäystävällinen ja toimii hyvin eri laitteilla, mikä tekee asiakaskokemuksesta sujuvan.

Lisäksi S-Pankki tarjoaa useita lisäetuja, kuten vakuudettoman lainan ja erilaisia säästö- ja sijoituspalveluita. Pankki on myös aktiivinen markkinoilla ja on laajentanut toimintaansa ostamalla muita pankkiliiketoimintoja. Kaiken kaikkiaan S-Pankki on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita palveluita ja tukemaan asiakkaitaan heidän taloudellisissa tarpeissaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että S-Pankki on luotettava ja asiakaslähtöinen pankki, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin. Se on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat selkeyttä, avoimuutta ja monipuolisia pankkipalveluita.

Viimeisimmät uutiset