Lainaa 2000 € – vertaa ja valitse sopivin 2000e laina

Päivitetty 26.1.2021
 • Mainittu
 • Etuovi
 • Kaleva.fi
 • Iltalehti
 • Kauppalehti
 • Talouselämä
Lainaa 2000 € – vertaa ja valitse sopivin 2000e laina: 4.3/5 tähteä, perustuen 37 arvioon - Lisää arvio

Vertaile ja lainaa 2000 euroa nopeasti

Onko sinulle syntynyt kuluja, joihin et osannut varautua ennakkoon ja tarvitsisit lainaa 2000 heti tilille? Kyseinen summa lainaa järjestyy useidenkin lainalistaltamme löytyvien lainoittajien kautta. 2000e laina on kuitenkin jo hieman isompi laina, eli on syytä hieman miettiä millainen laina sopii sinun tarpeeseesi.

Autamme sinua tässä artikkelissa löytämään edullisen lainan monien eri vaihtoehtojen joukosta, sillä eri tyyppisissä lainoissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Jo 2000e lainan kohdalla osa lainoista voi olla huomattavasti edullisempia kuin toiset.

Usein kysyttyä 2000 euron lainoista

Mitä tulee ottaa huomioon 2000€ lainaa hakiessa?

Kannattaa erityisesti miettiä, millä takaisinmaksuajalla pystyt maksamaan lainan takaisin ja mikä on lainan käyttötarkoitus. Autamme sinua tällä sivulla valitsemaan oikean tyyppisen lainan tarpeeseesi.

Onko pikavippi 2000 € lainaksi hyvä?

Pikavippi on tarkoitettu nopeasti takaisinmaksettavaksi kertalainaksi. Mikäli rahan tarpeesi on kertaluontoinen ja pystyt maksamaan 2000 € lainaa takaisin muutaman kuukauden sisään lainan ottamisesta, pikavippi voi olla sopiva ratkaisu lainaksesi.

Mitä vaihtoehtoja 2000€ lainalle on?

Laina 2000€ kokoisena on mahdollista ottaa muun muassa kulutusluottona, pikavippinä, joustoluottona tai järjestelylainana.

Onko 2000 lainaa vakuudeton?

Kaikki lainat joita pääset hakemaan lainalistamme kautta, ovat koosta riippumatta vakuudettomia. Voit siis hakea lainaa ilman henkilö- tai esinetakauksista.

Lainaa 2000 – miten valitsen lainan oikein?

2000e laina alkaa olla summaltaan jo melko iso, joten sellaista hakiessa on syytä miettiä minkä tyyppinen laina on tarpeeseesi sopivin. Olemmekin koonneet alle pienen taulukon, jonka avulla voit valikoida eri tyyppisten lainojen joukosta tarpeeseesi sopivimman lainatyypin:

KulutusluottoHyvä ratkaisu tilanteeseen, jossa tarvitset lainaa kertaluontoiseen hankintaan tai kulujen kattamiseen. Kulutusluottoa voi myös hakea eri käyttötarkoituksiin suoraan, kuten esim. autolaina tai remonttilaina.
PikavippiPikavippi 2000 € lainana voi olla sopiva ratkaisu, mikäli rahan tarve on kertaluontoinen ja pystyt maksamaan koko summan takaisin muutaman kuukauden sisään. Mikäli maksuaika venyy, voi pikavipistä tulla äkkiä kallis.
Joustoluotto Todennäköisesti sopivin ratkaisu, mikäli tarvitset todennäköisesti jatkuvaa lisärahoitusta tai mikäli lainan tarpeesi voi äkkiä muuttua suuntaan tai toiseen. Joustoluoton avulla 2000e laina on nimensä mukaisesti joustava ratkaisu.
Järjestelylaina Tarkoitettu lainojen yhdistämiseen. Mikäli siis lainatarkoituksesi on pienentää nykyisiä lainanhoitokuluja yhdistämällä kalliit pienlainat, järjestelylaina on vahva vaihtoehto.

Pikavippi 2000€ lainaksi on sopiva, mikäli pystyt varmasti maksamaan lainan lyhyellä aikajänteellä takaisin. Jos taas tarvitset lainaa pidemmällä maksuajalla, joustoluotto ja kulutusluotto ovat vahvoilla. Tällöin valinta kannattaa tehdä sen perusteella, onko kyseessä kertaluontoinen laina vai onko tarvetta enemmänkin jatkuvalle lainalle, joka taipuu erilaisten tarpeiden mukaan.

Lainatarjouksen kysyminen ei koskaan velvoita sinua mihinkään. Kannattaa siis kysyä 2000 € lainatarjous useammasta eri paikasta, jos vain mahdollista.

Järjestelylaina taas on oikea ratkaisu kattamaan aiemmat kalliit lainat pois kertaluontoisesti.

Lainaa 2000 € – miten hakeminen verkon kautta onnistuu?

Kun olet valinnut itsellesi sopivimman lainatyypin, on lainojen vertailun aika. Käyttämällä hieman aikaa lainojen vertailuun, saat varmasti edullisemman lainan kuin vain hakemalla satunnaisesti jotain lainaa. Seuraa seuraavia ohjeita, niin kiinnität vertaillessasi huomion oikeisiin asioihin:

 1. Tarkista lainalistaltamme lainayhtiöt, jotka tarjoavat lainaa 2000 € ikäisellesi henkilöille. Useimmilla alaikä on 18 vuotta, mutta lainalistaltamme löytyy myös lainayhtiöitä, joilla ikäraja on korkeampi.
 2. Vertaile luottojen hintaa todellisen vuosikoron avulla. Todellinen vuosikorko paljastaa nopeasti kaikki normaaliin lainan takaisinmaksuun liittyvät kulut, joten vertailu sen avulla on helpointa.
 3. Valitse vähintään yksi lainantarjoaja tai lainan kilpailutuspalvelu ja täytä hakemus heidän kauttaan. Usein saat alustavat lainatarjoukset saman tien hakemuksen lähettämisen jälkeen.
 4. Käy läpi kaikki saamasi lainatarjoukset ja tutustu vielä kunkin lainan ehtoihin. Kiinnitä lainaehdoissa huomiosi, ettei esimerkiksi lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta peritä maksuja. Näin pidät huolen, ettet maksa turhasta mikäli haluat maksaa lainan ennenaikaisesti pois.
 5. Mikäli lainatarjouksien joukosta löytyy ehdoiltaan ja tarjoukseltaan hyvä vaihtoehto, hyväksy lainatarjous verkkopankkitunnustesi avulla. Saat rahat lähes poikkeuksetta käyttöösi jo saman päivän aikana.

Muista, ettei lainatarjousten kysyminen velvoita sinua koskaan mihinkään. Mikäli et saa miellyttävää lainatarjousta, sinun ei ole pakko sitä hyväksyä.

2000e laina on mahdollista ottaa monena eri tyyppisenä lainana. Muista siis ennen lainahakemuksen tekemistä miettiä lainan käyttötarkoitustasi sekä takaisinmaksuaikaa, jotta haet varmasti tarpeeseesi sopivinta lainaa.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu