Santander lainat - ovatko ne parhaita ja edullisimpia?

Vaihtoehdot Santander lainat

Päivitetty 25.2.2021

Santander lainat

3.5/5 Arvioinut Lainaa helposti

Santander on tunnettu kansainvälinen pankki ja rahoitusalan toimija. Voit hakea Santanderilta vakuudetonta lainaa 2 000-50 000 väliltä oman tarpeesi mukaan.

santander

Kulutusluottoja kannattaa aina verrata mutta voidaan kuitenkin sanoa, että Santanderin lainat ovat kuluiltaan varsin kilpailukyisiä suhteessa muihin markkinoilla oleviin lainoihin.

Mikä Santander?

Santander on tunnettu toimija kymmenissä eri maissa. Suomessa Santander Consumer Finance Oy on toiminut vuodesta 2007 ja on osa vuonna 1857 alkunsa saanutta Santander konsernia. Nykyään toimintaa on melkein 50 eri maassa ja Santander on vuosien saatossa palvellut satojatuhansia asiakkaita.

Santander tarjoaa kuluttajille monipuolisesti erilaisia rahoitusratkaisija ja myös sinä voit löytää niistä omasi. Kulutusluottojen lisäksi Santander tarjoaa suomalaisille autorahoitusta ja osamaksupalveluita sekä luottokortteja.

Lainaa pieneen ja suureen tarpeeseen

Santanderilta voit hakea lainaa niin pieneen kuin suureen rahantarpeeseen. Lainarahalla voidaan rahoittaa arjen pakollisia menoja, lomamatkan tai uuden auton hankinnan. Santander on tunnettu suurista kulutusluotoistaan, joten voit toteuttaa myös vähän suuremman unelman.

Lainaa voit saada 2 000-50 000 euron väliltä. Saatat saada myös muita etuja hakiessasi Santander lainaa. Esimerkiksi autolainan yhteydessä saatat saada alennusta erilaisista vakuutuksista.

All In One palvelu

Valitessasi Santanderin All In One palvelun voit valita haluamasi auton lisävarusteineen ja maksat autoa pois kohtuullisella kuukausihinnalla. Voit valita haluamasi auton joko käytettynä tai uutena autoliikkeiden monipuolisesta tarjonnasta. Voit saada juuri sellaisen palvelupaketin kuin haluat haluamillasi lisäominaisuuksilla. All In One paketti on mahdollista saada jopa ilman käsirahaa. Autorahoitusta voit hakea helposti verkosta vuorokauden ympäri.

Kuka voi hakea Santander lainaa?

Voit hakea Santander lainaa ollessasi vähintään 24-vuotias, asut Suomessa pysyvästi ja sinun vuositulosi ovat vähintään 18 000 euroa vuodessa. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää.

Santander lainaa saavat ainoastaan maksukykyiset suomalaiset, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Mikäli näin on, ja sinulla on säännölliset tulot, ei lainan saannissa tulisi olla mitään ongelmia.

Santanderin lainojen korot alkavat 3,67 prosentista mutta vain erinomaisen luottoluokituksen saavat lainanhakijat voivat saada näin alhaisen koron. Usein korko on hieman suurempi ja lähempänä 10 %. Siltikin Santanderin lainan korot ovat usein varsin kohtuulliset.

Santander autolaina

Santander autolaina on vakuudeton laina, joka ei vaadi takaajaa. Autolainaa voi hakea helposti ja täysin turvallisesti netissä ja saat luottopäätöksen jopa saman päivän aikana.

Voit hakea Santander autolainaa 2 000 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan korko on alkaen 4,64 %, mutta korko riippuu lainasummasta ja vaihtelee 4,64 % – 9,54 % välillä.

Saat autolainallesi joustavasti maksuaikaa. Valitse itsellesi sopiva takaisinmaksuaika 2-10 vuoden välillä. Yli 5000 euron lainalle voit hakea jopa 10 vuoden maksuaikaa.

Entä vene- tai moottoripyörälaina?

Santander autolaina soveltuu hyvin myös moottoripyörälainaksi. Santander moottoripyörä laina voi olla identtinen autolainan kanssa. Voit siis hakea lainaa moottoripyörän hankintaan 2000 – 50 000 euroa edullisella korolla.

Venelaina ei välttämättä onnistu 50 000 euron lainakatolla, joten voit tehdä veneen hankinnasta perinteisen osamaksusopimuksen ja käyttää Santander venelainaa esimerkiksi kaupan käsirahana.

Santander remonttilaina

Santander remonttilainaa haet samoin ehdoin kuin edellä mainittua autolainaa.

Tämä tarkoittaa, että voit hakea vakuudetonta remonttilainaa 50 000 euroon asti. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja pääse heti toteuttamaan remonttisi.

Lainan korko tässäkin tapauksessa alkaa vain 4,64 prosentista ja saat remonttilainallesi jopa 10 vuoden maksuajan.

Voit siis huoletta toteuttaa hieman isommankin pintaremontin ja hajauttaa kulut pitkälle ajalle. Remontti on investointi tulevaisuudelle!

Näin haet Santander lainaa

Voit hakea lainaa helposti verkkohakemuksen avulla. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti tai kirjallisesti. Myös mahdolliset liitteet tulee toimittaa Santanderille ennen, kun laina voidaan kokonaisuudessaan hyväksyä.

Lainasumma siirretään asiakkaan tilille nopeasti, kun olet allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut mahdolliset liitteet. Santander lainan hakeminen on helppoa ja mutkatonta:

  • Valitse haluamasi lainasumma ja itsellesi sopiva laina-aika
  • Voit tunnistautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi. Mikäli valitset olla käyttämättä tätä tunnistautumistapaa, voit saada sopimukseen kotiisi allekirjoitettavaksi
  • Muista täyttää huolellisesti hakemuksessa kysytyt tiedot
  • Sinun tulee liittää hakemuksen mukaan palkkatositteesi tai muu todistus tuloista
  • Rahat siirretään tilillesi noin 1-3 päivän kuluessa. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että esimerkiksi viikonloppuna haettuihin lainoihin saattaa liittyä viiveitä

Luotettavaa ja laadukasta palvelua

Santander on pitkänlinjan toimija, ja sillä on vuosikymmenien kokemus rahoitusalalta. Tämä takaa sinulle laadukkaat ja luotettavat lainapalvelut, jotka ovat tavallisten suomalaisten kuluttajien saatavilla.

Santander palvelee sinua arkena kaikissa kysymyksissäsi ja osaava asiakaspalvelu opastaa sinua lainanhakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Santanderin kokemus näkyy palvelun laadussa.

Verrattuna muihin markkinoilla oleviin lainantarjoajiin, Santander pystyy tarjoamaan lainaa suhteellisen edullisilla koroilla. Lainoja kannattaa silti aina vertailla, sillä nettilainoissa hintahaitari voi olla varsin suuri. Vertaile eri lainantarjoajia ennen, kun teet lopullisen päätöksen lainan hakemisesta. Santander on joka tapauksessa yksi luotettavimmista ja ammattitaitoisimmista lainantarjoajista.

santander lainat
Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu