Arviointi Ellos Laina

Ellos on tunnettu etenkin sen laajasta vaatteita myyvästä verkkokaupasta. Nykyään Ellos kuitenkin tarjoaa myös vakuudettomia kulutusluottoja. Ellos Yksityislaina ei ole ollenkaan huono vaihtoehto, mikäli olet aikeissa hakea kulutusluottoa.

Ellos Yksityislainan avulla voit rahoittaa ylimääräisiä menoja, eikä sinun tarvitse olla Elloksen verkkokaupan asiakas ja voit käyttää rahat mihin haluat.


Ellos Laina

Ellos Yksityislaina on ruotsalaiseen Ellos Groupiin kuuluva lainatuote. Nykyisin Ellos Yksityislaina -palvelu toimii Resurs Bank AB:n alaisuudessa. Resurs Bank AB on aloittanut toimintansa Suomessa vuonna 2002 ja on keskittynyt erilaisten kulutusluottojen, luottokorttien ja kuluttajien rahoitus-ratkaisujen tarjontaan. 

Asiakas voi hakea Ellos Yksityislainaa jopa 3 000 euroon saakka ja jopa viiden vuoden laina-ajalla. Lainasummaa voi nostaa jopa 6 000 euroon saakka, ja voi myös pitää maksuvapaita kuukausia. Maksuvakuutus voi turvata lainan takaisinmaksun jos jotakin odottamatonta tapahtuu. 

Ellos Yksityislainaa on helppo hakea, ja lainan saamisen edellytykset ovat melko lailla samat kujn muilla netin kulutusluottoja tarjoavilla luotonantajilla. LAInan hakijan minimi-ikä on kuitenkin hieman korkeampi, eli 24 vuotta. Korot ovat huomattavan korkeita, todellisen vuosikoron lähennellessä 28 prosenttia. LAinan nimelliskorko on sama kaikille hakijoilla, 19.55%.

Arvioiden yhteenveto

Ellos Yrityslainaa on helppo hakea, päätöksen ja rahat saa melko nopeasti ja lainan saa normaalin kulutusluoton edellytyksin netistä tai puhelimitse. Lainan korko on korkea, nimelliskjoron ollessa kaikille asiakkaille jopa 19,55%. Luotonantaja koetaan luotettavana, mutta nettikauppana vähän vieraana kulutusluottojen myöntäjänä.


Asiakaspalvelu

Palvelun asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-16 ja yhteyden saa puhelimitse ja sähköpostitse. Omat sivut ovat laina-asiakkaan käytettävissä oleva kanava. Asiakaspalvelun laadusta tai asiantuntemuksesta ei ole juurikaan kokemuksia saatavilla.


Hinta

Ellos Yksityslainan niemlliskorko on kaikille lainanhakijoille 19,55%, mikä on korkeimmasta päästä. Lainan todellinen vuosikorko kipuaa liki 28 prosenttiin, mikä voidaan kokea melko korkeana korkona.


Käyttäjäkokemus

Lainan hakeminen on melko helppoa ja nopeaa. Laina on itsessään joustava lyhennysvapaine kuukausineen ja lainasumman nosto mahdollisuuksineen. Nettisivut ovat selkeitä ja tietoa löytyy helposti. Maksuvakuutus on myös kätevä. Kokemuksia itse lainoista ei asiakkailta ole löydettävissä. Jotkut ovat kokeneet kummalliseksi että nettikauppa myöntääkin yleisiä kulutusluottoja.


Käsittelyaika

Ellos Yksityislaina-hakemuksen käsittely pyritään tekemään saman päivänä, ja rahat saa useimmiten tilille parin pankkipäivän sisällä. Lainapäätöksen ennakko-vastauksen – oli se sitten positiivinen tai negatiivinen – saa usein heti hakemuksen tekemisen jälkeen. Usein vaaditaan liitteitä jotta lopullinen päätös voidaan antaa asiakkaalle.


Lisäedut

Ellos Yksityslainaa voi hakea myös puhelimitse, mikä on tänä päivänä varsin poikkeuksillista.


Hyödyt

 • Maksuvakuutus mahdollinen
 • Maksuvapaat kuukaudet
 • Lainasumman korottaminen

Haitat

 • Korkea korko
 • Asiakaspalvelu ei ole avoinna viikonloppuisin
 • Lainaa e saa käyttää asunto-omaisuuden hankkimiseen

Asiakaspalvelu

Ellos Yksityislaina on lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea henkilökohtaista lainaa verkossa. Ellos on tunnettu ruotsalainen vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita muodista kodintarvikkeisiin. Yksityislaina on yksi heidän palveluistaan, joka on suunniteltu tarjoamaan joustavaa rahoitusta asiakkaiden tarpeisiin.

Ellos Yksityislaina tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa aina 3000 eurosta 50 000 euroon saakka. Lainan määrän ja takaisinmaksuajan voi valita omien tarpeiden mukaan, ja takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Lainaa voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, matkustamiseen, auton ostoon tai muihin henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Hakuprosessi Ellos Yksityislainalle on helppo ja nopea. Asiakkaat voivat täyttää lainahakemuksen verkossa, ja päätöksen lainan myöntämisestä saa yleensä nopeasti. Lainan hakeminen edellyttää yleensä säännöllisiä tuloja, Suomen kansalaisuutta tai pysyvää oleskelulupaa, täysi-ikäisyyttä ja moitteetonta luottohistoriaa. Lainan myöntämisen ehtoihin voi kuulua myös tarkastusluottotieto, joka auttaa arvioimaan asiakkaan maksukykyä.

Yksityislaina tarjoaa asiakkaille myös joustavuutta takaisinmaksussa. Asiakkaat voivat valita takaisinmaksusuunnitelman, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa parhaiten. Kuukausierät voivat olla kiinteitä tai vaihtelevia, ja takaisinmaksuaika voi olla pidempi tai lyhyempi. Lainan voi myös maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja, mikäli asiakkaan taloudellinen tilanne muuttuu.

Ellos Yksityislaina tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaturvaa. Lainaturva on vakuutus, joka auttaa asiakasta selviytymään lainan takaisinmaksusta, mikäli hän joutuu sairastumaan, työttömäksi tai tapaturman uhriksi. Lainaturva voi tarjota turvaa ja mielenrauhaa lainanottajalle, sillä se auttaa varmistamaan, että lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti myös odottamattomien tilanteiden sattuessa.

Ellos Yksityislaina on suosittu vaihtoehto monille asiakkaille, jotka etsivät joustavaa rahoitusratkaisua henkilökohtaisiin tarpeisiinsa. Sen helppo hakuprosessi, joustavat takaisinmaksuehdot ja mahdollisuus lainaturvaan tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. On kuitenkin tärkeää huomata, että lainaa otettaessa on aina harkittava huolellisesti omia taloudellisia edellytyksiä ja varmistettava, että lainan takaisinmaksu on realistinen.

Yrityksen tiedot

YritysEllos Laina
OsoitePO 3900 – 00002 Helsinki
Sahkopostiosoiteellosykstyislaina@resurs.fi
Puhelinnumero09 622 4308

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai08:00 – 16:00
Tiistai08:00 – 16:00
Keskiviikko08:00 – 16:00
Torstai08:00 – 16:00
Periantai08:00 – 16:00
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Hinta

Ellos Yksityislainan myöntäjä ja varsinainen luotonantaja on Resurs bank. Elllos Yksityislainan hintatiedot löytyvät heti palvelun etusivulta ja samasta paikasta löytyy myös eri maksuaikojen ja maksuerien vaihtoehdot. Siten lainan kulut on helppo nähdä jo heti luotonantajan etusivulta. 

Lainan todellinen vuosikorko on laina-ajasta riippuen 27,13 – 27,64 prosenttia. Lainan todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainan nimellinen korko 19,55 %, ja lainan luottokulu, joka on korkeintaan 8,40 € kuukaudessa. Lainan nostamisesta ei mene avauskulua.

Lainan nimellinen korko on aina kaikille sama 19,55% ja siihen ei vaikuta hakijan taloudellinen tilanne, takaisinmaksukyky, arvioitu riski tai lainan määrä.

Koron määrä on melko korkea verrattuna useisiin muihiin vastaaviin luotonantajiin. Suomessa vakuudettomien kulutusluottojen nimelliskorko saa olla enintään 20 %. Ellos Yksityislainan nimelliskorko on 19,55%, eli melko korkea.


Ellos Laina vaatimukset

 • Voit saada Ellos Yksityislainaa jos olet 24-79 vuotias
 • Lisäksi sinulla pitää olla vähintään 9600 euron bruttotulot vuodessa (800 euroa kuukaudessa ennen veroja). Työtulo tai eläke käy.
 • Lisäksi Ellos Yksityislainan saaminen edellyttää aikaisempien raha-asioiden hyvin hoitamista, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissä
 • On huomioitava, että Ellos yksityislainaa ei myöskään saa käyttää asunto-omaisuuden ostamiseen.

Käyttäjäkokemus

Ellos Yksityislainat toteutetaan Resurs Bankin toimesta. Lainoista kerrotaan omilla nettisivuilla. Mobiilisovellusta Ellos Yksityslaina-palvelulla ei ole saatavilla. 

Nettisivuilta löytyy hyvin tietoa luotoista, koroista ja muista käytännön asioista ja asiakaspalvelun tiedot ovat helposti löydettävissä. Sivuilta löytyy myös hyvä Usein kysytyt kysymykset -osio. 

Nettisivuilla on laina-asiakkaiden käytettävissä Omat Sivut, joiden kautta lainan tietoja ja takaisinmaksua koordinoidaan. Omille sivuille kirjaudutaan Ellos Yksityslainan nettisivun kautta. Omilta sivuilta asiakas voi päivittää tietojaan, nähdä lainan saldon, seurata maksusuunnitelmaa ja maksuvapaita kuukausia ja muita lainaan liittyviä yksityiskohtia.

Ellos Yksityslainasta ei ole olemassa Trustpilot -arvioita eikä


Käsittelyaika

Ellos Yksityislainan hakeminen on melko nopeaa. Voit hakea lainaa netin kautta täyttämällä hakulomakkeen tai voit hakea lainaa myös puhelimitse. Kun teet nettihakemuksen saat alustavan päätöksen lainahakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä välittömästi ruudullesi. Saat lainapäätöksen heti myös, kun haet lainaa puhelimitse.Lainapäätöksen saat yleensä saman päivän sisällä ja rahat tilille muutaman pankkipäivän sisällä-

Jos haluaa allekirjoittaa lainapaperit postitse tulevilla sopimuspapereilla se on mahdollista. Se kuitenkin pidentää lainan myöntämisen käsittelyaikaa huomattavasti. 

Lainan maksaminen tapahtuu sopimuksen mukaisesti. Lainan maksutiedot löytyvät aina Ellos Yksityislainan Omilta sivuilta. Ellos Yksityislainan maksutiedot (viitenumero, tilinumero ja summa) pysyvät samoina koko lainan takaisinmaksun ajan. Maksutiedot muuttuvat, jos otat lisää lainaa.


Lisäedut

Ellos Yksityislainalla on muutamia huomionarvoisia lisäetuja, jotk akannattaa huomioida jos lainan ottaminen on ajankohtaista:

 1. Maksuvapaat kuukaudet

Voit saada Ellos Yksityislainalle ensimmäisen maksuvapaan, kun olet maksanut kolme peräkkäistä erää ajallaan. Sinulla on mahdollisuus pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, mutta ne eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Jos laskussasi tarjotaan maksuvapaata kuukautta, voit hyödyntää sen jättämällä kyseisen kuukausierän maksamatta. Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille tästä.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että maksuvapaan kuukauden aikana luottosi kokonaissaldoon lisätään kuukauden korko sekä mahdolliset vakuutus- ja käsittelymaksut. Tämä puolestaan pidentää lainan takaisinmaksuaikaa. Toisen maksuvapaan voit pitää vasta, kun ensimmäisen maksuvapaan jälkeen olemme vastaanottaneet vähintään yhden kokonaisen erän maksun ajallaan.

 1. Lisälainan ottaminen eli lainasumman nosto

Lainasumman nosto on mahdollista. Lisää lainaa voit hakea, kun olet maksanut vähintään 4 lyhennystä ajallaan. Kokonaissaldosi voi olla enintään 6 000 euroa. Lainamäärän lisäyksen jälkeen uusi lyhennysaika koskee koko jäljellä olevaa lainaa.

 1. Maksuvakuutus

Ellos Yksityislaina tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaturvaa. Lainaturva on vakuutus, joka auttaa asiakasta selviytymään lainan takaisinmaksusta, mikäli hän joutuu sairastumaan, työttömäksi tai tapaturman uhriksi. Lainaturva voi tarjota turvaa ja mielenrauhaa lainanottajalle, sillä se auttaa varmistamaan, että lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti myös odottamattomien tilanteiden sattuessa.

 • Tahaton työttömyys (palkansaajat)
 • Sairausloma (palkansaajat ja yksityisyrittäjät)
 • Sairaalahoito (yksityisyrittäjät, vanhuus-, varhais- tai työkyvyttömyyseläkeläiset)
 • Tapaturmasta aiheutuva kuolemantapaus

Voit hakea Maksuvakuutusta samalla kun haet lainaa, tai jälkikäteen ottamalla yhteyden asiakaspalveluun.


Yhteenveto

Ellos Yksityislaina on lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea henkilökohtaista lainaa verkossa. Ellos on tunnettu ruotsalainen vähittäiskaupan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita muodista kodintarvikkeisiin. Yksityislaina on yksi heidän palveluistaan, joka on suunniteltu tarjoamaan joustavaa rahoitusta asiakkaiden tarpeisiin. Lainan voi käyttää haluamallaan tavalla, sitä ei tarvitse käyttää Ellos-verkkokaupan ostoksiin.

Ellos Yksityislaina tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa aina 100 eurosta 3000 euroon saakka. Lainan määrän ja takaisinmaksuajan voi valita omien tarpeiden mukaan, ja takaisinmaksuaika voi olla pisimmillään 5 vuotta. Lainaa voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin.

Ellos Yksityislainan korko on malko korkea, todellisen vuosikoron ollessa lähes 28 prosenttia. Lainan nimelliskorko on kaikille asiakkaille sama – 19.55% joka on Suomessa tarjottavien kulutusluottojen korkeimmasta päästä.

Hakuprosessi Ellos Yksityislainalle on helppo ja nopea. Asiakkaat voivat täyttää lainahakemuksen verkossa, ja päätöksen lainan myöntämisestä saa yleensä nopeasti. Lainan hakeminen edellyttää säännöllisiä tuloja, Suomen kansalaisuutta, täysi-ikäisyyttä ja moitteetonta luottohistoriaa. Lainan myöntämisen ehtoihin kuuluu myös moitteettomat luottotiedot jotka tarkistetaan.

Yksityislaina tarjoaa asiakkaille myös joustavuutta takaisinmaksussa. Asiakkaat voivat valita takaisinmaksusuunnitelman, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa parhaiten. Lainan voi myös maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja, asiakas voi pitää maksuvapaita kuukausia ja lainan summaa voi tarvittaessa korottaa.

Ellos Yksityislaina tarjoaa myös asiakkailleen mahdollisuuden saada maksuvakuutus. Maksuvakuutus auttaa asiakasta selviytymään lainan takaisinmaksusta, mikäli hän sairastuuu, joutuu työttömäksi tai tapaturman uhriksi. 

Ellos Yksityislaina on suosittu vaihtoehto monille asiakkaille, jotka etsivät joustavaa rahoitusratkaisua henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.

Viimeisimmät uutiset