Uudet pikalainat – kilpailuta uusimmat pikavipit kauttamme helposti

Päivitetty 27.11.2020
 • Mainittu
 • Etuovi
 • Kaleva.fi
 • Iltalehti
 • Kauppalehti
 • Talouselämä
Uudet pikalainat – kilpailuta uusimmat pikavipit kauttamme helposti: 4.2/5 tähteä, perustuen 22 arvioon - Lisää arvio

Löydät uudet pikalainat kätevästi verkosta

Suomessa vuoden 2019 syksyllä voimaanastuneen uuden korkokaton myötä markkinoilta vetäytyi suuri joukko lainayhtiöitä, koska heidän piti miettiä lainojensa hinnotteluja uusiksi. Pikkuhiljaa osa yhtiöistä on palaamassa takaisin markkinoille, joko uuden tai vanhan brändin alla.

Samaan aikaan lainamarkkinoille tulee myös kokonaan uusia toimijoita, mikä lisää valinnanvaraa entisestään.

Kun markkinoilla on enemmän lainayhtiöitä ja uusi korkokatto pakottaa hinnat jo lähtökohtaisesti alas, lainaa vailla olevat saavat nyt rahaa käyttöönsä edullisemmin kuin aiemmin.

Löydät kaikki uudet pikalainat säännöllisesti päivittyviltä lainolistoiltamme. Kun uusi lainapaikka tulee saataville, pääset heidän lainapalveluun klikkaamalla Lainaa heti -painiketta lainayhtiön kohdalla.

Helpottaaksemme alati kasvavien lainamarkkinoiden selaamista, päivitämme lainalistojamme luotettavilla lainan tarjoajilla jatkuvasti. Lisäämme listoillemme kaikki uudet pikalainat luotettavilta lainayhtiöiltä, jotta voit helposti vertailla ja kilpailuttaa lainasi.

Usein kysyttyä uusista pikalainoista

Mistä löydän uudet pikalainat?

Lainalistamme kautta löydät parhaat uudet pikalainat sekä jo pidempään Suomen lainamarkkinoilla toimineet lainantarjoajat.

Onko uusi lainapalvelu aina luotettava?

Vaikka suomalainen kuluttajansuoja turvaa selkääsi paremmin kuin monessa muussa maassa, uuden toimijan kautta lainaaminen sisältää silti omat riskinsä. Lainalistamme kautta lainaa hakiessa, voit olla kuitenkin varma että lainaat luotettavalta yhtiöltä, koska teemme yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa

Onko netin kautta haettavat lainat kalliimpia kuin pankin kautta?

Toisin kuin yleensä luullaan, ei ole mitenkään harvinaista nykyään, että netin uusin lainapalvelu tarjoaa lainaa edullisemmin kuin oma tilipankkisi. Tämä johtuu siitä, että kilpailu netin lainamarkkinoilla on todella kovaa ja asiakkaista käydään kilpailua tosissaan.

Miksi lainan hakeminen netistä on niin suosittua?

Syitä on useita, mutta muutamia mainitaksemme:

Uusimmat pikavipit aina käsiesi ulottuvilla

Uusi pikavippi järjestyy vain muutamissa minuuteissa, olit sitten olohuoneesi sohvalla tai rantatuolissa Kanarian saarilla.

Yksi uusien lainapalveluiden suosiota nostanut tekijä onkin nopeuden lisäksi myös se, että lainan hakeminen onnistuu käytännössä laitteesta ja paikasta riippumatta. Pelkkä toimiva nettiyhteys riittää.

Yksi rajoitus kuitenkin on pikalainojen myöntämisessä kuitenkin on. Sinun tulee hakea lainaa kello 7 – 23 välisenä aikana, jotta laina voidaan siirtää tilillesi saman tien.

Uusimmat pikavipit ovat haettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Tutustu lainalistamme kautta uusiin lainapaikkoihin ja hae uusi vippi vaikka heti.

Suomen laki kieltää lainojen myöntämisen yöaikaan, mistä johtuen yön aikana tulleet hakemukset käsitellään vasta aamulla.

Vaikka uusi vippi olisikin helppo saada minuuteissa käyttöösi, muista kuitenkin kysyä itseltäsi seuraavassa taulukossa esitetyt kysymykset ennen lainan hakemista:

Onko laina varmasti tarpeellinen?Lainan hakemisen helppous hämää monia, mikä voi johtaa turhiin lainoihin ja sitä kautta takaisinmaksuun liittyviin ongelmiin.
Pystytkö hoitamaan varmasti lainan kuukausierän? On tärkeää miettiä, miten lainan kuukausierä mahtuu kuukausibudjettiisi. Lainanhoitokuluja ei kannata kasvattaa liian isoksi kuukausituloihisi verrattuna.
Kattaako yksi laina koko rahatarpeesi?Mikäli esimerkiksi on todennäköistä, että tarvitset pikaisesti lisää rahaa käyttöösi, valitse ennemmin limiitillinen joustoluotto käyttöösi.

Käymällä edellä esitetyt kysymykset läpi ennen lainahakemuksen tekemistä, suojaat itsesi heti muutamilta yleisimmiltä ongelmilta, joita pikalainoihin liittyy.

Hae uusi pikavippi edullisemmin

Löydät kaikki parhaat ja uusimmat pikavipit lainalistamme kautta nopeasti. Neuvomme sinua seuraavaksi, kuinka voit valita useiden vaihtoehtojen joukosta sinulle parhaan lainan.

 1. Katso lainayhtiöt, jotka tarjoavat tarpeeseesi sopivankokoista lainaa.
 2. Vertaile lainoja todellista vuosikorkoa, kuukausierää ja laina-aikaa apuna käyttäen.
 3. Klikkaa valitsemasi palvelun kohdalta Lainaa heti -painiketta ja siirry kyseisen yhtiön verkkosivuille.
 4. Täytä lainahakemus huolellisesti. Mikäli haet isompaa lainaa, varaa lähettyvillesi esimerkiksi palkkakuitti viime kuulta, koska lainayhtiö saattaa sitä kysyä.
 5. Saat todennäköisesti lainatarjouksen saman tien. Mikäli lainatarjous on sinulle mieleen, allekirjoita lainasopimus, jotta rahat laitetaan siirtoon.

Rahojen siirrossa menee summasta riippuen muutamasta minuuutista joihinkin tunteihin. Yleensä rahat ovat käytössäsi samana päivänä, ellet hae lainaa illalla juuri ennen Suomen lakien määrittämää takarajaa eli kello 23.

Jos haet lainaa myöhään illalla, rahat siirretään tilillesi aamulla kello 7 jälkeen.

Uudet pikalainat tulevat voimalla markkinoille, mistä johtuen luotettavan ja edullisen lainayhtiön löytäminen voi olla haastavaa. Alati päivittyvän lainalistamme kautta löydät uusimmat pikavipit käyttöösi varmasti luotettavien toimijoiden kautta.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu