Tietoa meistä

Lainaa-helposti auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään parempia lainaratkaisuja tuomalla yhteen lainaajan ja lainantarjoajan ilmaisen lainavertailupalvelun avulla.

Haluamme avustaa asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen lainan, sen määrästä tai toivotusta laina-ajasta riippumatta.

Mikä on Lainaa Helposti?

Lainaa Helposti on netissä toimiva lainavertailupalvelu, joka on suunniteltu suomalaisia kuluttajia silmällä pitäen. Lainavertailun käyttö on 100% ilmaista, etkä sitoudu mihinkään.

Kuinka siis rahoitamme toimintamme?

Sivustomme sisältää jatkuvasti päivittyvän listan Suomen suosituimmista pikalainoista, josta lainanhakija voi suoraa siirtyä lainaatarjoavan yrityksen kotisivuille.

Listasta löydät lainantarjoajan nimen lisäksi tärkeimmät lainaa koskevat tiedot, kuten lainamäärä ja laina-aika, korko, todellinen vuosikorko sekä hakijalta vaadittu vähimmäisikä. Emme veloita asiakkailtamme mitään lainavertailun käytöstä, sillä saamme palkkiomme sivuillamme esiintyviltä luotontarjoajilta. Näin voimme pitää sivustomme mainosvapaana ja kehittää palveluamme entistä paremmaksi.

Lainaa Helposti on luotettava pohjoismainen toimija

Tyytyväiset asiakkaat ovat avain kasvavaan liiketoimintaan ja haluamme taata läpinäkyvän ja reilun lainojen vertailun kaikille asiakkaillemme. Lainaaminen on tärkeä henkilökohtainen päätös ja haluamme osaltamme helpottaa tätä prosessia.

Haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme vastaamaan paremmin käyttäjiemme tarpeita ja auttaa suomalaisia tekemään parempia lainapäätöksiä.

Keitä olemme?

Lainaa Helposti on tanskalaisen Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) suomalaisille kehittämä lainavertailupalvelu.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) on perustettu 2014 ja meillä on useiden vuosien kokemus toiminnasta laina- ja rahoitusalalla ja tavoitteenamme on olla alamme johtaja Euroopassa. Uskomme, että tämä onnistuu helppojen ja asiakasta palvelevien tuotteiden avulla.

Tiimimme on nuori ja kansainvälinen ryhmä oman alansa asiantuntijoita, jotka haluavat kehittää maailman parhaita sähköisiä palveluita.

Pyöritämme jokapäiväistä toimintaamme Tanskan Aarhusissa sijaitsevasta toimistostamme, joka sijaitsee satama-alueella osoitteessa Kystvejen 37B.

Lainaa-helposti.fi:n päivittäisistä toiminnoista vastaa Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) toimitusjohtaja Andreas Linde. Hänellä on yli 7 vuoden kokemus rahoitusalalla toimimisesta ja hän tuntee laina-alaan liittyvät käsitteet läpikohtaisesti.

Andreas Linde on Lainaa helposti takana olevan Lead Supplyn toimitusjohtaja
Andreas Linde johtaa Lainaa-helposti.fi:n päivittäistä toimintaa

Ota yhteyttä Lainaa-helposti.fi

Yritys: Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S)
Osoite: Dalgas Avenue 2F 2., 8000 Aarhus C
CVR-nmr.: 35662448

Yhteystiedot:
Info@lainaa-helposti.fi

Huom! Lainaa Helposti ei ole lainantarjoaja, vaan ainoastaan lainojen vertailupalvelu, emmekä tästä syystä voi tyydyttävästi vastata lainoihin liittyviin kysymyksiin.

Jos haluat kysyä jotakin tiettyihin lainoihin liittyen, käänny suoraa lainaa tarjoavan yrityksen puoleen. He ovat asiantuntijoita omiin lainatuotteisiinsa liittyen, jolloin saat apua nopeimmin.

Lainaa helposti > Tietoa meistä

Viimeisimmät uutiset