Lainaa heti tilille – nopea tapa lainata

Päivitetty 25.2.2021
Päivitetty 25.2.2021
  • Mainittu
  • Etuovi
  • Kaleva.fi
  • Iltalehti
  • Kauppalehti
  • Talouselämä
Lainaa heti tilille – nopea tapa lainata: 4.7/5 tähteä, perustuen 31 arvioon - Lisää arvio

Lainaa heti tilillesi

lainaa_heti

Rahantarve saattaa joskus yllättää huolellisimmankin budjetoijan ja tällöin tarvitset lainaa heti. Kodinkoneen tai auton hajoaminen ovat tyypillisiä yllättäviä kuluja, jotka saattavat kuluttaa varakassan nopeasti loppuun, eikä pankista haettava kulutusluotto ole toimiva vaihtoehto, sillä rahaa voi joutua odottamaan useita päiviä.

Tiesitkö, että on mahdollista saada lainaa heti tilille, jopa muutamassa minuutissa? Hae pikalaina verkosta ja se siirretään tilille jopa saman päivän aikana. Koko hakuprosessi tapahtuu täysin sähköisesti, joten luotto on aina ulottuvillasi: täysin ilman vakuuksia!

Vertaile ja hae lainoja sivustollamme ja löydä itsellesi sopivaa lainaa heti.

Laina heti – Miten se on mahdollista?

Lainalla voit rahoittaa useita elämäsi tärkeitä hankintoja, mutta saatat ehkä miettiä, miten on mahdollista saada laina heti käyttöön. Internetin valtakaudella monenlaiset palvelut ovat käytössämme ajasta ja paikasta riippumatta, ja tämä on totta myös pankki- ja rahoitusalan palvelujen kohdalla.

Kaikki pankit ovat siirtyneet verkkoon, ja samanaikaisesti syntyi myös suuri joukko yksinomaan netissä toimivia rahoitusalan yrityksiä. Kaukana ovat siis ne ajat, jolloin sinun täytyi käydä pankin kivijalkakonttorissa hoitamassa yksinkertaisia pankkiasioita, kuten laskujen maksua.

Nykyään kaikki pankkiasiat, mukaan lukien luottojen hakeminen, voi hoitaa kätevästi verkossa, ilman henkilökohtaista käyntiä.

LainantarjoajaLainan siirto heti
FerratumKyllä
CredigoKyllä
EgeKyllä
Credit24Kyllä

Pikalaina heti – Tee hakemus vaikka heti

Verkosta haettava pikalaina on nopea ja joustava tapa lainata. Pikalaina heti voi kuulostaa houkuttelevalta ratkaisulta, mutta tässäkään asiassa ei kannata hätiköidä.

Rahoitusmarkkinoiden siirtymisellä verkkoon on monia hyviä mutta myös huonoja puolia. Esittelemme seuraavassa joitakin näistä.

Hyvät puolet

Huonot puolet

Me ymmärrämme talouden hoitoon liittyvät haasteet ja pyrimme tekemään sopivan lainan löytämisestä sinulle helpompaa. On mahdollista saada lainaa heti, mutta lainojen vertailuun kannattaa sitä ennen käyttää hetki aikaa.

Kun vertailet ja teet harkitun lainapäätöksen, säästät parhaimmillaan jopa sata euroa rahaa ja löydät todennäköisimmin juuri sinulle sopivat lainat.

Lainaa-helposti on moderni lainavertailupalvelu, joten sivustomme käyttö on helppoa ja turvallista. Sivuston avulla voit vertailla lainojen tärkeimpiä ominaisuuksia helposti ja näet yhdellä silmäyksellä, mitkä lainavaihtoehdot ovat sinulle sopivimpia.

Lähetä lainahakemus siis vasta kattavan vertailun jälkeen.

Pikavippi tai kulutusluotto heti tilille – Kenelle lainoja myönnetään?

Rahan lainaksi ottaminen on luonnollinen ja hyvin normaali asia, eikä sitä pidä missään nimessä hävetä. Suomalaiset vaikenevat yleensä raha-asioistaan, mutta hyssyttelyyn ei ole tarvetta.

Lähtökohtaisesti kuka tahansa täysi-ikäinen, hyvin raha-asiansa hoitanut suomalainen voi saada lainaa jo tänään.

Eläkkeelle olo, opinnot, hoitovapaa tai määräaikainen työsuhde eivät useinkaan ole esteitä luoton myöntämiselle. Toki merkitystä on myös sillä, miten suurta rahasummaa lainaaja hakee, joten hae lainaa kuitenkin vastuullisesti.

Lainanantajat edellyttävät yleensä vähintäänkin seuraavien ehtojen täyttymistä:

Suurempi luottoja haettaessa ikävaatimus voi olla korkeampi, jopa 25 vuotta. Jos olet 18-vuotias ja tavoitteenasi on saada pieni, nopea laina heti tilille, kannattaa sinun hakea pientä pikavippiä.

Jos sinulla on enemmän ikää ja tarvitset suuremman lainan, hae suurempaa kulutusluottoa.

Tietoa luotoista ja talouden suunnittelusta Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilla.

Erilaiset luottotyypit – hae helposti lainaa

Rahoitusmarkkinoilla on monenlaisia lainatuotteita, joiden nimitykset voivat hämmentää ensikertalaista, kun vain haluat hakea helposti lainaa. Keräsimme tähän lisätietoja yleisimmistä rahoitusmuodoista:

Pikavipit

Pikavipit ovat pieniä, muutaman kymmenen tai sadan euron vakuudettomia lainoja, jotka maksetaan kokonaisuudessaan takaisin laina-ajan päättyessä. Takaisinmaksuajat ovat yleensä muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.

Kulutusluotto tai joustoluotto

Näissä lainatyypeissä asiakkaalle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa tililleen. Tyypillisesti maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta, mutta toisaalta tähän luottotyyppiin voi liittyä muita kuluja, kuten nostomaksuja ja tilinhoitokustannuksia. Laina-ajat voivat joustavammissa luottotyypeissä olla jopa vuosia.

Yhdistelylaina

Joskus on järkevämpää ottaa yksi suuri laina, jolla maksat pois kaikki muut pienemmät ja kalliimmat vipit ja luotot. Yhdistelylaina on tyypillisesti suuruudeltaan useita tuhansia euroja.

Vertaislainat

Tässä lainamuodossa lainarahat tulevat yksityisihmisiltä eivätkä pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Vertaislainapalvelut toimivat siis enemmänkin kohtauspaikkoina, joissa lainaa etsivät ja lainantarjoajat kohtaavat, ilman pankin tai muun rahoituslaitoksen suoraa rahoitusta.

Lainamäärä voi olla hakijan tarpeesta riippuen muutamista sadoista euroista kymmeniin tuhansiin euroihin.

Löydä sopiva luotto vertailun avulla – Pikalaina heti

Pikavippien, kulutusluottojen ja muiden lainojen vertailu ennen hakemuksen täyttämistä on erittäin tärkeää, sillä vertailemalla säästät aikaa ja selvää rahaa.

Lainaa-Helposti on ilmainen ja luotettava palvelu, jonka käyttö ei sido sinua mihinkään. Kauttamme voit hakea lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia, juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Vertailupalvelun tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omaan tilanteeseesi parhaiten sopiva rahoitusratkaisu. Seuraavassa tiivistettynä syyt, miksi sinun kannattaa käyttää valmista vertailuamme:

Me haluamme tehdä vertailusta helpompaa ja vertailumme avulla löydätkin vaivattomasti juuri omia tarpeitasi parhaiten vastaavan rahoitusvaihtoehdon ja voit hakea lainaa heti pienellä korolla.

Muista aina hoitaa raha-asiasi hyvin ja vastuullisesti. Siten turvaat luottokelpoisuutesi säilymisen jatkossakin.

Lue lisää oman taloutesi hallitsemisesta tästä Iltalehden sivuilla olevasta artikkelista.

lainaa_heti

Lainaa heti vastuullisesti

Lainaan on sidottuna merkittäviä riskejä, jos taloutesi ei ole vakaalla pohjalla. Lainan ottaminen on aina tärkeä taloudellinen päätös, oli kyseessä sitten 2000 euron joustoluotto tai 50000 euron remonttilaina. Sisäistämällä rahan lainaamiseen liittyvät riskit ja ymmärtämällä miten lainakulut lasketaan, voit lainata vastuullisesti. Verkosta saat lainaa heti täysin ilman vakuuksia, joten tämä lisää lainaajan vastuuta huomattavasti.

Lainaamisesta kertyvät kulut muodostuvat yleensä:

Voit myös joissain tapauksissa saada rahaa heti tilille ilman kuluja, mutta nämä ovat aina erikoistarjouksia, jotka kestävät vain tietyn ajan: esimerkiksi ensimmäisen lainakuukauden.

Muista, että lainaerille asetetut eräpäivät ovat usein ehdottomia, joten muutaman päivän viivästyksestä voi jo kertyä huomattava lisäkulu. Mikäli mahdollista, maksuerien automaatinen siirto tililtäsi on kannattavaa, jotta et varmasti unohda eräpäiviä.

Mikäli laina on joustoluotto tai muu jatkuva luotto, myös nostokulut voivat olla huomattava maksu. Voit siis nostaa lainaa useita kertoja, mutta tähän on usein sidottu jokin kulu.

Lainatyypistä riippumatta laina-aika vaikuttaa olennaisesti kulujen kertymiseen, joten on ehdottoman tärkeää, että tunnistat miten maksuaika vaikuttaa lopullisiin lainakuluihin.

Käytännössä laina kannattaa pyrkiä maksamaan takaisin niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin sovittamalla sen omaan talouteesi sopivaksi.

Laina-aika käytännössä tarkoittaa kuinka monella kuukausierällä suoritat lainan takaisinmaksun. 5000 euron kulutusluotto voisi näyttää esimerkiksi tältä:

Esimerkkilaina

Lainan määrä: 5000 euroa, laina-aika: 3 vuotta, korko: 4,90%, lainan perustamiskustannus: 21 euroa, tilinhoitomaksut; 7,90€/kk.

Maksat lainan takaisin 36 kuukausierässä, jotka ovat suuruudeltaan 158,11 euroa. Lainan todellinen vuosikorko on 8,97% ja lopulliset lainakulut 692,08€. Maksat siis takaisin 5692,08€.

Mikäli laina-aika olisi esimerkiksi viisi vuotta, olisi sama laina noin 450 euroa kalliimpi.

Mihin tarkoituksiin lainaa voi hakea?

Lähes jokainen ihminen ottaa lainaa jossain vaiheessa elämäänsä. Tyypillisiä tilanteita, joissa tarvitset lainaa heti tilille, ovat esimerkiksi asunnon tai auton hankinta.

Monet käyttävät luottoa remontointiin, suurten kodinkoneiden hankintaan tai vaikkapa hääjuhlien järjestämiseen.

Suomessa on myös hyvin yleistä ottaa opintoihin lainaa, sillä ilmaisista opinnoista huolimatta elinkustannukset ovat maassamme verrattain kalliit eivätkä kaikki opiskelijat halua tehdä töitä opintojen ohessa.

Asunto- tai autolainaa hakiessa rahoituksen käyttökohde on ilmeinen, mutta pienempien lainojen tapauksessa käyttökohde ei aina ole selvillä.

Onko lainarahojen käyttökohteella sitten aina edes merkitystä?

Vastaus on yleensä ei. Pankkeja, rahoitusyhtiöitä ja muita mahdollisia luotonantajia kiinnostaa ensisijaisesti maksukykysi, ei siis se, mihin rahat käytät. Voit käyttää rahat mihin haluat, eikä rahojen käyttötarkoitusta usein sinulta edes kysytä.

Lainaamisen riskit

Lainoittajat arvioivat aina hakijan luottoluokitusta lainahakemuksen yhteydessä. Tähän arvioon vaikuttavat mm. ikäsi, tulosi, muut lainasi ja hakemasi lainan määrä. Eduiksi lasketaan paitsi vakaat tulot, myös mahdollinen kanssahakija.

Takaus

Muista, että toiselle henkilölle takaamasi lainat tekevät sinusta yhteisvastuullisen lainan takaisinmaksuun.

Tämä tarkoittaa, että ollessasi kanssahakijana tai takaajana muille, voit myös joutua ongelmiin, mikäli lainaa ei pystytä maksamaan takaisin sopimuksen mukaisesti. Tämä pätee myös netistä haettavien lainojen kohdalla.

Hae lainaa yhdessä siis vain sellaisissa tapauksissa, jossa voit olla varma myös toisen osapuolen maksukyvystä.

Maksamattomat lainat voivat johtaa maksuhäiriömerkintään ja ulosottoon. Luottotietojen menettäminen käytännössä estää pikalainan saamisen useaksi vuodeksi.

Maksuhäiriömerkintä kuitenkin vanhenee ja poistuu rekisteristä noin 2-3 vuoden kuluessa, mikäli uusia merkintöjä ei synny.

Maskuhäiriötilanteessa voit hakea apua esimerkiksi Takuusäätiöltä.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu