Rahoitu.fi arvostelu

Rahoitu.fi on suomalainen lainojen välityspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia löytämään edullinen ja sopiva laina nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki Rahoitu.fi yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Koko lainaprosessi tapahtuu netissä, joten asiakkaan ei tarvitse mennä pankin konttorille. Tässä arvostelussa käymme läpi Rahoitu.fi asiakaspalvelua, hintoja, kokemuksia, käsittelyaikaa sekä lisäetuja.

9.6
Asiakaspalvelu
10
Käsittelyaika
10
Hinta
10
Lisäedut
8
Käyttäjäkokemus
10

Rahoitu.fi tuotteet

Uusi tuot
9.4
Arvostelu
Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.9 – 18.1 %
Siirtoaika Huomenna 08:00
 • Lainaa 60 000€ asti
 • 100% luotettava
 • Vertaile nopeasti ja ilmaiseksi
Esimerkki: Lainamäärä: 60 000 € | Takaisinmaksuaika: 15 vuotta | Todellinen vuosikorko: 4,78 % | Kuukausierä: 464 € | Lisämaksut: 49 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 83 587 € | Lainan kokonaiskustannukset: 23 587€ | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,90 % – Maksimi 18,10 %. | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 18.10 %. (Mainonta)

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Rahoitu.fi auttaa asiakasta löytämään ja kilpailuttamaan lainat, jotta sopiva laina löytyisi helposti. Rahoitu.fi toimii siis välikätenä asiakkaan ja lainanmyöntäjän välillä. Rahoitu.fi toimii yhteistyössä usean pankin ja rahalaitoksen kanssa, joten vain yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada useampi lainatarjous. Koko prosessi tapahtuu netissä, joten asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa fyysisesti pankissa käymiseen. Rahoitu.fi kautta on mahdollista hakea lainaa aina 60 000€ asti. Lainavaihtoehtoja on monia ja yhdistelylaina onkin suosittu vaihtoehto. Yhdistelylainalla tarkoitetaan isompaa lainaa, jolla voi maksaa useamman kalliin pienen lainan pois.

Lainan hakeminen ja kilpailutus Rahoitu.fin kautta on täysin turvallista. Kaikki yhteistyöpankit ja rahalaitokset ovat tunnettuja ja vakavaraisia rahoitusalan toimijoita. Sen lisäksi myös Rahoitu.fille on myönnetty oikeus käyttää avainlipputunnusta, joka kertoo palvelun olevan täysin suomalainen.

Arvioiden yhteenveto

Rahoitu.fi on suosittu suomalainen lainojen vertailupalvelu. Asiakkaat ovat kokeneet palvelun nopeaksi ja helpoksi tavaksi löytää sopiva laina itselleen. Nettisivuilta löytyy paljon informaatiota lainoihin ja lainahakemukseen liittyen. Lisäksi nettisivuilta löytyy blogi, josta löytyy tietoa yleisesti talouteen ja lainoihin liittyen. Asiakaspalvelijat ovat valmiita auttamaan asiakkaita lainoihin ja hakemukseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelua on saatavilla suomen kielellä. Palvelun käyttö on asiakkaalle ilmaista eikä sido ottamaan lainaa.


Asiakaspalvelu

10

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä lainoihin ja lainahakemukseen liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin, ja palveluun voi ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Asiakaspalvelijat palvelevat suomen kielellä, muista kielistä ei ole mainintaa nettisivuilla. Nettisivuilta löytyy paljon informaatiota lainoihin ja talouteen liittyen, sen lisäksi sivuilta löytyy “Usein kysytyt kysymykset” -osio, josta löytyy kattavasti tietoa lainojen hakemiseen liittyen.


Hinta

10

Rahoitu.fi yhteistyöpankkien ja -rahalaitoksien todelliset vuosikorot liikkuvat 4,9%-18,1% välillä. Lainan korko lasketaan aina asiakkaalle henkilökohtaisesti lainahakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Lainan korot ja kulut ovat täysin lainanmyöntäjien päätettävissä. Lainan hakeminen ja lainojen kilpailuttaminen Rahoitu.fi palvelun kautta on aina maksutonta asiakkaalle eikä palvelun käyttäminen sido ottamaan lainaa.


Käyttäjäkokemus

10

Rahoitu.fi on saanut paljon positiivista palautetta. Asiakkaat ovat löytäneet palvelun kautta itselleen sopivan lainan nopeasti ja helposti. Lainahakemus on yksinkertainen ja asiakkaat pääsevät näkemään lainatarjoukset OmaRahoitu -sivuilta. Lainatarjoukset saapuvat eri aikoihin, ja kannattaakin odottaa, että kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet. Nettisivut toimivat ihan hyvin, mutta ovat kuitenkin hieman vanhanaikaiset.


Käsittelyaika

10

Rahoitu.fi ei lupaa tiettyä käsittelyaikaa. Käsittelyaika riippuu täysin luotonmyöntäjien käsittelyn nopeudesta. Osa luotonmyöntäjistä lähettää lainatarjouksen jo muutamien minuuttien kuluttua lainahakemuksen jättämisestä, ja osalla menee kauemmin. Kaikki lainatarjoukset pitäisi olla näkyvillä asiakkaalle 1-2 arkipäivän sisällä. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla ja allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan asiakkaan tilille. Pankista riippuen laina on asiakkaan tilillä viimeistään muutaman päivän sisällä.


Lisäedut

8

Lainoille on tarjolla erilaisia lisäetuja luotonmyöntäjien puolesta. Yleisimpiä lisäetuja ovat maksuvapaa kuukaudet ja lainavakuutukset. Rahoitu.fi ei voi vaikuttaa lisäetuihin, joten lisäetuja kannattaa vertailla luotonmyöntäjien lainatarjouksista. Rahoitu.fi nettisivuilta löytyy blogi, josta löytyy paljon lisätietoa talouteen ja lainoihin liittyen. Nämä kannattaakin lukea läpi mikäli on yhtään kiinnostunut aiheista.


Rahoitu Lainalaskuri
1 000 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.9 % 18.1 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Rahoitu.fi laina

Rahoitu

Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.5 – 10 %
Tod. vuosikorko 4.9 – 18.1 %
Ikä 20 vuotta

Hyödyt

 • Suuri määrä yhteistyöpankkeja ja -rahoituslaitoksia
 • Lainahakemus ja kilpailutus maksutonta asiakkaalle
 • Yksinkertainen lainahakemus

Haitat

 • Asiakaspalvelu ei ole auki iltaisin ja viikonloppuisin
 • Asiakaspalvelu toimii vain suomen kielellä
 • Paljon mainoksia hakemuksen lähettämisen jälkeen

Asiakaspalvelu

10

Rahoitu.fin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sekä puhelimella että lähettämällä sähköpostia.

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 ja 16 välillä. Asiakaspalvelu ei ole siis auki viikonloppuisin eikä iltaisin. Tämä voi aiheuttaa pientä viivettä vastauksen saamisessa. Vaikka asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin, voi lainahakemuksen kuitenkin tehdä viikonlopun aikana ja käyttää OmaRahoitu palvelua. Asiakaspalvelu toimii suomen kielellä, muista kielistä ei ole mainintaa nettisivuilla. Asiakaspalvelijat auttavat myös mielellään lainahakemuksen täyttämisessä, mikäli täyttämisen kanssa on ongelmia.

Asiakkaiden kokemukset Rahoitu.fin asiakaspalvelusta ovat positiivisia. Asiakkaat ovat saaneet apua kysymyksiinsä ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja auttavaisia. Asiakaspalvelun lisäksi nettisivuilta löytyy myös “Usein Kysytyt Kysymykset” -sivu, josta löytyy paljon informaatiota lainoihin ja lainan hakemiseen liittyen.

Yrityksen tiedot

YritysRahoitu.fi
OsoiteRuneberginkatu 5B, 00100 Helsinki
Sähköpostiinfo@rahoitu.fi
Puhelin045 493 3200

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai09:00 – 16:00
Tiistai09:00 – 16:00
Keskiviikko09:00 – 16:00
Torstai09:00 – 16:00
Perjantai09:00 – 16:00
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Hinta

10

Koska Rahoitu.fi on lainavälittäjä, eikä siis itse myönnä lainaa, ei se voi vaikuttaa lainan korkoon ja muihin kuluihin. Lainan korko lasketaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti lainahakemuksessa annetuilla tiedoilla. Tämän takia onkin tärkeää, että kaikki kohdat lainahakemuksesta on täydennetty sekä että tiedot ovat oikein. Lainan korkoon vaikuttaa useampi asia, kuten esimerkiksi haettu lainasumma, laina-aika ja hakijan taloudellinen tilanne. Rahoitu.fi yhteistyöpankit ja -rahalaitokset myöntävät lainaa 4,9%-18,1% todellisella vuosikorolla.

Rahoitu.fi palvelun käyttö on kuitenkin aina ilmaista asiakkaalle eikä lainan hakeminen sido ottamaan lainaa. Mikäli mieleistä lainaa ei löydy, lainasta voi aina kieltäytyä. Asiakas sitoutuu lainaan vasta, kun lainasopimus on allekirjoitettu.


Rahoitu.fi lainanhakuehdot

 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen täytyy olla kunnossa
 • Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa

Käyttäjäkokemus

10

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä palvelun toimivuuteen ja nopeuteen. Lainavertailu on toiminut vaivattomasti ja asiakkaat ovat onnistuneet löytämään edullisia lainoja Rahoitu.fi kautta. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on yksinkertaista ja heti hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas pääsee kirjautumaan OmaRahoitu -sivuille, josta löytyy lainatarjoukset. Lainatarjouksien saapuminen riippuu lainanmyöntäjästä, osa lähettää tarjoukset  jo muutamien minuuttien kuluttua ja osalla menee hieman pidempään. On kannattavaa käyttää aikaa lainatarjouksien tutkimiseen, sillä tarjoukset voivat poiketa toisistaan hyvinkin paljon.

Rahoitu.fin nettisivut ovat hieman vanhanaikaiset ja informaatiota on vaikeampi löytää kuin kilpailevien yrityksien nettisivuilta. Sivut toimivat kuitenkin ihan hyvin, joten vanhanaikainen tyyli ei tuota ongelmia lainan hakemisen ja vertailun kannalta.


Käsittelyaika

10

Käsittelyaika riippuu täysin lainanmyöntäjien käsittelyn nopeudesta. Rahoitu.fi ei voi vaikuttaa käsittelyaikaan. Useimmiten lainatarjoukset saapuvat asiakkaan OmaRahoitu -sivuille jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Kaikki lainatarjoukset pitäisi näkyä asiakkaalle viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä. Vaikka käsittelyajasta ei ole tarkkaa lupausta, ovat asiakkaat olleet silti tyytyväisiä käsittelyn nopeuteen.

Mikäli lainanmyöntäjä tarvitsee hakemuksen lisäksi liitteitä, voi se hidastaa lainaprosessia. Jotta lainaprosessi menisi nopeasti ja sujuvasti, kannattaa palkka- tai eläkelaskelma olla valmiina.

Kun liitteet ovat tarkistettu hyväksytään tai hylätään laina lopullisesti. Mikäli lainanmyöntäjä hyväksyy lainan, pääsee asiakas allekirjoittamaan lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla. Kun laina on allekirjoitettu, maksetaan laina asiakkaan ilmoittamalle tilille. Pankista riippuen rahojen siirtyminen kestää muutamista tunneista enintään muutamaan päivään.


Lisäedut

8

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit tarjoavat lainoille erilaisia lisäetuja. Lisäeduista yleisimpiä ovat maksuvapaa kuukaudet sekä lainaturvavakuutukset. Lisäedut vaihtelevat kuitenkin hyvin paljon pankkien välillä, joten niiden vertailuun kannattaa käyttää aikaa. 

Rahoitu.fin etuna on sen suomalaisuus. Asiakaspalvelu toimii täysin suomen kielellä, joten apua on saatavilla helposti. Vakuudettomien lainojen hakeminen ja vertailu Rahoitu.fi kautta on täysin maksutonta asiakkaalle eikä palvelun käyttäminen sido ottamaan lainaa.

Rahoitu.fi nettisivuilta löytyy myös blogi, joista löytyy kattavasti kirjoituksia talouteen ja lainoihin liittyen. Blogista löytyy myös hyviä vinkkejä oman taloudellisen tilanteen parantamiseksi.


Yhteenveto

Rahoitu.fi palvelun kautta voi hakea ja vertailla lainoja jopa 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Palvelun käyttäminen ei maksa asiakkaalle mitään, sillä Rahoitu.fi saa palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan. Koko lainaprosessi tapahtuu netissä, joten palvelua on nopeaa ja vaivatonta käyttää. Lainojen vertailu on kannattavaa, sillä lainoja ja lainanmyöntäjiä on monia erilaisia ja eri ehtoisia. 

Lainojen hinnoittelu perustuu täysin lainanmyöntäjien hinnastoon ja Rahoitu.fi ei voi näin ollen vaikuttaa lainan korkoihin ja kuluihin. Kaikki lainaan liittyvät tiedot ovat selkeästi näkyvillä lainatarjouksissa ja niiden vertailemiseen kannattaa käyttää hieman aikaa.

Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin ja heihin voi ottaa yhteyttä sekä puhelimella että sähköpostilla. Asiakaspalvelijat palvelevat suomen kielellä ja auttavat mielellään lainahakemuksen täyttämisessä. Nettisivuilta löytyy kattavasti informaatiota lainoihin ja talouteen liittyen, ja nämä kannattaakin käydä läpi ennen lainan hakemista. 

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Rahoitu

Arvostelut: 2792 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.6
5 1-tähti
75%
4 1-tähti
20%
3 1-tähti
2%
2 1-tähti
0%
1 2-tähteä
2%
MR
Maija Rapakko 3 Arvostelut
TrustScore: 5

‐———-

‐———-

M
Matti 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Nopeat tarjoukset

Vanha luotto tuli kilpailutettua ja tarjous oli erinomainen.

M
Maarit 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Helppous

Helppous ja nopeus

Viimeisimmät uutiset