Pikavippi pitkällä maksuajalla – löydä laina sopivalla maksuajalla

Päivitetty 27.11.2020
  • Mainittu
  • Etuovi
  • Kaleva.fi
  • Iltalehti
  • Kauppalehti
  • Talouselämä
Pikavippi pitkällä maksuajalla – löydä laina sopivalla maksuajalla: 4.2/5 tähteä, perustuen 30 arvioon - Lisää arvio

Pikavippi pitkällä maksuajalla – huomioi kulut

Pitkän maksuajan pikavipistä koituvat kulut kertyvät alkuperäisen lainasumman päälle, joten varmista, että valitsemasi lainanlyhennys määrä lyhentää myös lainaasi. Pahimmassa tapauksessa pitkän maksuajan lainasi voi muuten jopa kasvaa.

Kun etsit pikavippiä pitkällä maksuajalla, kannattaa sinun myös harkita lyhennysvapaiden kuukausien tai eräpäivän siirron hyödyntämistä, muista kuitenkin, että nämä palvelut ovat usein maksullisia.

Tämän vuoksi hakijoiden jotka etsivät pikavippiä pitkällä maksuajalla, kannattaa harkita olisiko jokin toinen lainatyyppi sopivampi tilanteeseen.

Pikavipit ovat suunniteltu lyhytaikaisiksi kertalainoiksi, tämän vuoksi pikavippi pitkällä maksuajalla on usein kallis. Harkitse toisia lainamuotoja, kuten kulutusluottoa.

Pikavippejä tarjoavat yritykset tarjoavat lainoilleen myös pidempiä laina-aikoja, mutta silloin ei varsinaisesti puhuta enään perinteisestä pikavipistä, vaan kulutusluotosta. Mikäli tarve on pitkälle maksuajalle, kulutusluotto ja tasaerä lyhennykset soveltuvat tarpeeseen huomattavasti paremmin.

Myös joustoluotto, soveltuu hyvin joustavaan talouden rahoittamiseen. Luottokortin tavoin käyttäytyvässä joustoluotossa maksat korkoa vain tilille siirretystä summasta ja voit lyhentää lainaa tasaerin joka kuukausi.

Mikäli haussa on pikavippi pitkällä maksuajalla kannattaa sinun harkita myös useiden luotonmyöntäjien sisäänheittotuotteena tarjottavan ilmaisen ensilainan hyödyntämistä. Ilmaisen ensilainan voi saada jopa kahdeksi kuukaudeksi täysin kuluitta. Ilmainen ensilaina kuitenkin kerää kuluja normaalisti ilmaisen jakson jälkeen.

Pitkän maksuajan lainoissa on tärkeää, että minimilyhennys kattaa kulujen sekä koron lisäksi lainaa lyhentävän osan, muuten lainan määrä saattaa jopa kasvaa

Jotta vältät velkakierteen, muista aina ennen lainan hakemista varmistaa oma takaisinmaksukyky laina-ajan sekä ehtojen puitteissa, vältä myös uuden lainan ottamista vanhan pois maksamiseksi, ellei kyseessä ole pienien, kalliimpien lainojen yhdistelylaina.

Usein kysyttyä lainoista pitkällä maksujalla

Onko pikavippi pitkällä maksuajalla kallis?

On. Pikavipit on usein suunniteltu lyhytaikaisiksi, kertaluonteisiksi ja vakuudettomiksi lainoiksi, jonka vuoksi pikavipit voivat olla hyvin kalliita, mikäli takaisinmaksuaika venyy pitkäksi. Korkeakorkoiset lainat tulisi pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti.

Mistä pikavippi pitkällä maksuajalla?

Lainalistaamme hyödyntämällä löydät juuri ne luotonmyöntäjät, jotka lainaavat hakemasi suuruisia pikavippejä suunnitellulle takaisinmaksuajalle. Pääset hakemaan lainaa helposti ja nopeasti suoraan listamme kautta.

Voinko saada pikavipin pitkällä maksuajalla ilman vakuuksia?

Kyllä, kaikki lainalistamme luotonmyöntäjät myöntävät pikavippejä erilaisin laina-ajoin täysin ilman vakuuksia tai henkilötakaajia.

Voinko yhdistää pikavipit yhdeksi lainaksi?

Kyllä, pienemmät ja kalliit pikavipit kannattaakin yhdistää yhdeksi, helpommin seurattavaksi ja rahoitettavaksi yhdistelylainaksi.

Näin haet pikavippiä pitkällä maksuajalla

  1. Etsi ne lainantarjoajat, joiden enimmäislaina-aika kattaa suunnittelemasi maksuajan. Paikannat tällaiset luotonmyöntäjät helposti ja nopeasti hyödyntämällä lainalistaamme. Huomaa kuitenkin, että enimmäislaina-aika voi koskea vain suurempia lainamääriä.
  2. Kun olet löytänyt yhden tai useamman potentiaalisen luotonmyöntäjän, siirry listalta suoraan heidän verkkosivuilleen täyttämään lainahakemus. Lainan hakemiseen tarvitset ainoastaan internet-yhteyden ja verkkopankkitunnuksesi. Lainatarjoukset saapuvat usein sähköpostiisi muutamissa minuuteissa.
  3. Vertaile lainatarjousten todellista vuosikorkoa sekä lainaehtoja. Välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä, katso millaisia kuluja esimerkiksi laina-ajan siirtämisestä tai lyhennyksen suuruuden muuttamisesta koituu.
  4. Valitse lainatarjouksista mielestäsi parhain, ja hyväksy se verkkopankkitunnustesi avulla. Rahat siirtyvät tilillesi useimpien luotonmyöntäjien kautta jo saman päivän aikana.

Muistathan, ettei lainalistamme hyödyntäminen, tai lainatarjousten vastaanottaminen ja vertaileminen veloita sinua mihinkään!

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu