Pikalainaa → Löydä netin parhaat pikalainat

Päivitetty 25.2.2021
  • Mainittu
  • Etuovi
  • Kaleva.fi
  • Iltalehti
  • Kauppalehti
  • Talouselämä
Pikalainaa → Löydä netin parhaat pikalainat: 4.3/5 tähteä, perustuen 39 arvioon - Lisää arvio
Pikalaina

Paras pikalaina ei ole helppoa löytää. Internet on puolillaan erilaisia pikavippejä ja pikalainoja tarjoavia yrityksiä, joiden lainaehdot poikkeavat toisistaan huomattavasti.

Jokainen pikalainaa joskus etsinyt on varmasti havainnut, miten vaikeaa eri sivustoilla esitettyjä tietoja on vertailla luotettavasti. Me autamme sinua vertailemaan eri vaihtoehtoja ja löytämään vertailun avulla parhaat pikalainat. Saat myös sivustoltamme paljon tietoa eri lainavaihtoehdoista ja rahankäytöstä yleensä. Palvelumme on 100 % ilmainen, ajantasainen ja turvallinen.

Pikalainaa 24 h – Missä tahansa ja milloin tahansa

Pikavippi on pieni, yleensä korkeintaan muutaman sadan euron suuruinen kertalaina, joka maksetaan takaisin laina-ajan päättyessä. Muutaman kymmenen tai sadan euron suuruinen, tilapäinen aukko budjetissa on hyvin yleinen tilanne, eikä sitä missään nimessä kannata hävetä.

Yllättävän suuri sähkölasku, lääkärikäynti tai lasten kasautuvat harrastusmaksut saavat helposti keikautettua budjetin tasapainosta. Näin voi käydä huolellisesta suunnittelusta huolimatta, joten älä turhaan ole huolissasi.

Pikalaina on kätevä vaihtoehto silloin, kun tiedät voivasi maksaa lainaamasi rahamäärän kokonaisuudessaan takaisin sovittuna päivänä.

Jos esimerkiksi palkkapäiväsi häämöttää kahden viikon päässä, mutta tarvitsisit rahaa juuri nyt, laina heti voi olla järkevämpi vaihtoehto kuin laskujen maksamatta jättäminen. Jos laskut myöhästyvät, kertyy myöhästymismaksuista helposti aikamoinen summa rahaa.

LainoittajaLainarahat heti tilille
FerratumJoustava-asiakkaana 24/7
Komplett BankKyllä
VivusErillisellä pikapalvelulla
RahapalveluKyllä

Pikalainojen eräs parhaista puolista on ehdottomasti se, että niiden hakemiseen ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Yleensä myöskään tulotositteita ei kysellä, joten riittää, että täytät hakemukseen henkilötietosi ja annat luvan luottotietojesi tarkistamiseen. Rahat voivat olla tililläsi jopa muutamassa minuutissa.

Lue lisää nopeasta nettilainaamisesta (Pohjalainen.fi)

Näin löydät sopivat pikalainat

Suurempia taloudellisia päätöksiä kannattaa aina harkita huolellisesti, mutta pikalaina on sen verran pieni hankinta, että sen hakupäätöksen voi tehdä kohtuullisen nopeastikin.

Vaikka etsisitkin vain pientä lainaa, on erittäin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja tehdä taloudellisesti järkevä päätös ennen hakemuksen täyttämistä.

Eri lainojen vertailu on erittäin tärkeää ennen kaikkea siksi, että pienempien lainojen kohdalla korkojen ja muiden kulujen määrä suhteessa lainamäärään on yleensä korkeampi. Joudut siis maksamaan lainaamistasi rahoista korkoa, mutta miten paljon korkoa on järkevää maksaa, onkin toinen asia.

Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

Pikalainan määrä

Jotkut yritykset tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilmaiseksi, mutta yleisesti voidaan sanoa, ettei ilmaisia lainoja ole olemassa. Mieti siis etukäteen, minkä verran rahaa todellisuudessa tarvitset. Vaikka lainaamisesta on tehty helppoa, se ei tarkoita sitä, että luottoa kannattaisi ottaa liikaa maksukykyynsä nähden.

Korko ja muut kustannukset

Mitä pienempi vippi, sitä korkeampi korko. Tämä periaate on useimmiten totta, mutta ei tosiaankaan aina. Pelkkää korkoa ei kuitenkaan kannata tuijottaa, sillä usein minkä tahansa luoton nostamisesta aiheutuu myös muunlaisia kuluja, kuten nostokuluja ja tilinhoitopalkkioita.

Lainan takaisinmaksuaika

Pienet, muutaman sadan euron pikavipit maksetaan yleensä takaisin viikkojen tai korkeintaan muutamien kuukausien kuluessa. Maksua ei tosin kannata venyttää, sillä elämä saattaa tuoda eteen uusia yllättäviä kuluja, joihin et ole varautunut. Mieti siis etukäteen, millaisen pikavipin tarvitset ja muista maksaa vippi ajallaan takaisin.

Eräpäivän siirto ja mahdollinen lisälaina

Monet luottoyhtiöt ja rahoituslaitokset tarjoavat mahdollisuuden siirtää pikavipin eräpäivää pientä korvausta vastaan. Myös lisälainan nostaminen on mahdollista joissakin yrityksissä, joten muista ottaa selvää myös näistä vaihtoehdoista ja niiden kustannuksista ennen lainahakemuksen tekemistä.

Lue lisää luotoista ja luottosanastosta tällä Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivulla.

pikalaina on helppo hakea verkosta

Pikalaina ilman vakuuksia – Sopiiko pikalaina maksuhäiriöiselle

Raha-asioissa kannattaa aina olla erittäin huolellinen. Oli kyse mistä laskusta tai lainanlyhennyksestä tahansa, kannattaa suoritukset hoitaa ajallaan. Sovittujen maksujen laiminlyönti heikentää luottokelpoisuuttasi ja saattaa johtaa ajan myötä jopa maksuhäiriömerkinnän syntymiseen.

Budjetointi on kätevä tapa hallita omaa rahankäyttöä ja pitää tulot ja menot tasapainossa. Tarjolla on ilmaisia budjetointityökaluja, mutta perinteisellä kynällä ja ruutupaperillakin pääsee jo pitkälle oman tilanteen arvioinnissa.

Suurin osa lainanantajista myöntää pikalainaa vain luottokelpoisille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai muita rekisteröityjä taloudellisia ongelmia.

Usein on myös asiakkaan itsensä etu, ettei hänelle myönnetä lisäluottoa silloin kun hän on ennestään maksuvaikeuksissa. Jotkut yritykset myöntävät pikalainaa luottotiedottomalle, jos he kokonaistilanteen arvioituaan ovat sitä mieltä, että hakijan maksukyky on riittävä luoton myöntämiseen.

Kenelle vippi myönnetään

Hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevien on mahdollista saada pikalainaa ja monia muita lainatuotteita. Opiskelu, työttömyys, määräaikainen työ tai eläkkeellä olo eivät siis ole esteitä näin pienen lainan saamiseksi.

Aivan kenelle tahansa pieniäkään luottoja ei myönnetä, sillä laki velvoittaa yritykset toimimaan vastuuntuntoisesti ja myöntämään lainoja vain luottokelpoisille henkilöille. Yleensä lainanhakijan tulee täyttää ainakin seuraavat ehdot:

On tärkeää tiedostaa, että eri yritysten ehdot poikkeavat toisistaan. Alaikäisille ei myönnetä minkäänlaisia lainoja, ja toisaalta toiset luotonantajat voivat edellyttää korkeampaa ikää.

Pikavipit ovat määrällisesti pieniä lainoja, eikä niitä haettaessa yleensä pyydetä esittämään tulotietoja tai laatimaan yksityiskohtaisia arvioita tuloistaan ja menoistaan.

Pikalaina heti tilillesi – Muista vertailla vaihtoehtoja  

Pikalainojen vertailu ennen hakemista on erittäin tärkeää, sillä vertailemalla säästät aikaa ja selvää rahaa. Vertailusivustomme avulla löydät helposti juuri omia tarpeitasi parhaiten vastaavan rahoitusvaihtoehdon. Sivustomme käyttö on ilmaista ja luotettavaa. Vertailumme käyttäminen ei myöskään sitouta sinua mihinkään.

Vertaile vippejä juuri niiden ominaisuuksien suhteen, jotka sinulle ovat tärkeitä. Jos etsit nimenomaan 300 euron vippiä, älä suotta edes harkitse suurempia tai pienempiä lainoja. Vaikka rahaa on helppo lainata, kannattaa pienikin luotto ottaa harkiten. Hoitamalla raha-asiasi hyvin takaat sen, että pankit pitävät sinua hyvänä asiakkaana.

Voit lukea lisää luottokelpoisuudesta ja velkaongelmien ratkaisusta Takuusäätiön kotisivuilta.

Löydä luotto Lainaa-Helposti-palvelun avulla

Kun olet vertaillut vippejä ja vertailun tuloksena löytänyt näppärästi itsellesi sopivimman vaihtoehdon, varsinainen hakuprosessi on helppo ja nopea. Voit siirtyä luotonantajan sivuille suoraan sivuiltamme ja täyttää nettihakemuksen.

Kun tiedät, mitä etsit ja voit vertailla eri lainatuotteita juuri haluamasi ominaisuuden suhteen, löydät etsimäsi helpommin. Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaasi kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla surffailuun, vaan voit käyttää aikasi tehokkaammin.

Lainahakemuksen tekeminen sähköisesti on nykypäivää. Erityisen mukavaa sähköinen hakuprosessi on siksi, että voit tehdä hakemuksen ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka keskellä yötä.

Tavoitteenamme on tehdä hakuprosessista sinulle mahdollisimman helppoa ja siksi olemmekin koonneet yhteen sinun kannalta tärkeitä tietoja helposti silmäiltävään vertailuumme.

Seuraavassa vielä tiivistetyssä muodossa kätevän vertailupalvelumme parhaat puolet:

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu