Svea-laina - ovatko ne parhaita ja edullisimpia?

Vaihtoehdot Svea-laina

Päivitetty 20.10.2020

Svea-laina

2.5/5 Arvioinut Lainaa helposti
Svea

Voit hakea Svea-lainaa jopa 50 000 euroon saakka. Lisäksi voit saada lainallesi jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan. Svealta saat lainaa heti monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Svean kulutusluoton hintatakuulla voit saada itsellesi edullisen lainan, joka vastaa omia tarpeitasi. 

Svea tarjoaa myös erityisiä ratkaisuja silloin, kun et täytä luoton tavallisia vaatimuksia. Svean kautta on siis mahdollista hakea lainaa myös silloin, kun sinulla on kontollasi maksuhäiriömerkintä. Lisäksi voit uudelleen järjestellä kalliit lainasi Svean kautta, mikäli sinulle on kertynyt useampi kulutusluotto maksettavaksesi.

SveaDirekt rahoituspalvelu

SveaDirekt on osa kansainvälistä Svea Ekonomi AB:ta. Yhtiöllä on tarjolla monenlaisia palveluita erilaisista kulutusluotoista ja autorahoituksista aina monipuolisiin maksuratkaisuihin ja asiantuntijapalveluihin. Kyseessä on siis vakaa rahoituspalvelukonserni, joka palvelee kuluttajia parhaalla mahdollisella tavalla.

SveaDirekt on Suomessa toimiva konsernin sivuliike. SveaDirekt tarjoaa yksityisiä kulutuslainoja Suomessa verkon välityksellä. Ruotsista alun perin vuonna 1981 lähtenyt toiminta on sittemmin levinnyt jopa 10 eri maahan. Suomessa SveaDirekt aloitti toimintansa vuonna 2002.

Mikä Svea-laina on sinulle paras?

Svea tarjoaa erilaisia lainaratkaisuja, joista sinun on mahdollista löytää omasi:

 • Lainaa ilman vakuuksia: voit saada 2 000-50 000 euron lainan hintatakuulla ilman vakuuksia
 • Privatlaina: jos et täytämuiden pankkien luottoehtoja, on sinun mahdollista hakea Svean Privatlainaa 2 000-15 000 € väliltä
 • Järjestelylaina vanhojen lainojen rahoittamiseksi: järjestelylainan avulla voit maksaa pois kalliit lainasi ja luottokorttisi alkamalla lyhentää vain yhtä edullisempaa lainaa Svean kautta

Lainaa jokaiseen tarpeeseen

Svea-lainaa voi hakea monenlaisen tarpeen lisäksi erilaisissa elämäntilanteissa. Ei haittaa, vaikka et olisikaan aina hoitanut raha-asioitasi täydellisesti. Elämään kuuluu myös virheiden tekeminen ja Svealta voit saada lainaa, vaikka sinulla olisikin historiassa maksuhäiriömerkintä. Tärkeintä on, että olet hoitanut maksut pois, eikä sinulla ole tuoreita merkintöjä.

Svean kautta voit saada lainan maksuhäiriömerkinnöistä huolimatta. Tämä koskee maksuhäiriömerkintöjä, joissa on ref-merkintä. Lisäksi voit uudelleen järjestellä kalliit lainasi. Svea tarjoaa myös aivan tavallisia kulutusluottoja, joiden kulurakenne on usein varsin kohtuullinen.

Lainat ovat kuitenkin erilaisia niin hinnoittelultaan kuin käyttötarkoitukseltaan. Siksi lainat eroavat myös niiden koroissa ja lainavaatimuksissa.

Svean Direktlainaa myönnetään 2 000-15 000 euron väliltä. Voit saada lainallesi jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan. Kannattaa ottaa huomioon, että Privatlainassa korko on muita lainoja suurempi. Privatlainaa voi saada korkeintaan 15 000 euroa.

Monelle raha-asiansa hyvin hoitaneelle henkilölle, jolla on taustallaan maksuhäiriömerkintä, Privatlaina saattaa tulla todellisena helpotuksensa.

Fix-järjestelylainaa sinun on mahdollista saada aina 50 000 euroon saakka. Tällöin voit yhdistää pienemmät lainasi ja velkasi yhden isomman lainan alle. Lainojen yhdistäminen helpottaa omaa taloudenhallintaa ja usein onnistutaan säästämään myös lainan koroissa sekä muissa menoissa. Voit keskustella lainojesi uudelleen järjestämisestä myös kuntasi oikeusaputoimistossa.

Kuka voi hakea Svea-lainaa?

Svea-lainat ovat tavallisten suomalaisten kuluttajien saatavilla. Joitakin lainaehtoja kuitenkin löytyy:

 • Lainanhakijana sinun tulee iältäsi olla 20-73 vuotta
 • Sinulla täytyy olla vähintään 18 000 säännölliset vuositulot palkkatuloina tai eläkkeenä
 • Myös yhteisvastuullisena hakijana vuositulosi tulee olla vähintään 18 000 euroa
 • Työsuhteesi koeajan tulee olla päättynyt
 • Sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään viimeiset kolme vuotta
 • Yrittäjänä yrityksesi on täytynyt olla toiminnassa vähintään 2 vuotta
 • Sinulla saa olla korkeintaan 2 maksettua ja ref-merkinnällä varustettua maksuhäiriömerkintää, eikä uusia merkintöjä ole saanut tulla viimeisen vuoden ajalta
 • Lisäksi hakemuksesi tulee läpäistä SveaDirektin luottokelpoisuusarviointi

Svealta saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laina-asioihin liittyen. Pääset kuitenkin helposti verkossa itse tarkastelemaan, minkälainen lainaratkaisu sopii parhaiten juuri sinulle.

Svea lainat
Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu