Sambla lainaarvostelu

Sambla on pohjoismainen lainojen vertailupalvelu. Samblan kautta on mahdollista kilpailuttaa useampi laina vain yhdellä hakemuksella. Sambla toimii yhteistyössä jopa yli 20 pankin ja luotonantajan kanssa, joten lainavaihtoehtoja on useita. Koska jokainen pankki ja luotonantaja tarjoaa asiakkaille erilaisia korkoja ja lainaehtoja, on kannattavaa kilpailuttaa lainat. Lainatarjousten saavuttua henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa valitsemaan parhaan lainan. Tässä Sambla arvostelussa käymme läpi asiakaspalvelua, hintoja, kokemuksia, käsittelyaikaa ja lisäetuja.

8
Asiakaspalvelu
7
Käsittelyaika
10
Hinta
8
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
10

Sambla tuotteet

Uusi tuot
8.8
Arvostelu
Lainamäärä 500 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.9 – 38 %
Siirtoaika Huomenna 10:46
  • Rahat tilille jo samana päivänä
  • Ilmainen lainahakemus
  • Kilpailuta 23 eri pankkia
Esimerkki: Lainamäärä: 25 000 € | Takaisinmaksuaika: 10 vuotta | Todellinen vuosikorko: 8,3 % | Kuukausierä: 303 € | Lisämaksut: 0 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 36 398 € | Lainan kokonaiskustannukset: 11 398 € | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,90 % – Maksimi 38,0 %. | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 38,00 %.

Sambla.fi

Sambla on perustettu Ruotsissa vuonna 2014 ja toimii nyt Ruotsin lisäksi myös Norjan ja Suomen markkinoilla. Samblan palvelut ovat arvostettuja ja luotettuja Pohjoismaissa. Asiakkaiden antaman Trustpilot -arvostelun perusteella useampi kuin yhdeksän kymmenestä on ollut tyytyväinen Samblan kautta hakemiinsa lainoihin. Sambla toimii yhteistyössä yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että vain yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada useita lainatarjouksia. Samblan kautta voi hakea lainaa jopa 60 000€ asti.

Lainan hakeminen tapahtuu netissä, joten asiakkaan ei tarvitse mennä fyysisesti pankkien konttoreihin hakemaan lainaa. Lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa Samblan palvelun  kautta. Lisäksi henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa asiakasta käymään läpi lainatarjoukset sekä valitsemaan niistä parhaan. Laina maksetaan asiakkaan tilille viimeistään muutaman päivän kuluttua lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Lainan hakeminen ja vertailu Samblan kautta on aina maksutonta asiakkaalle eikä sido ottamaan lainaa.

Arvioiden yhteenveto

Yleisesti Sambla on arvioitu hyväksi ja luotettavaksi lainanvälittäjäksi. Sambla on toiminut vuodesta 2014 lähtien pohjoismaisilla lainamarkkinoilla ja siitä lähtien he ovat auttaneet tuhansia asiakkaita löytämään lainan. Henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa asiakasta valitsemaan lainan, jonka jälkeen laina allekirjoitetaan. Allekirjoituksen jälkeen, laina maksetaan asiakkaan tilille tai mikäli kyseessä on lainojen yhdistäminen, uudella lainalla maksetaan suoraan vanhat lainat pois. Sambla Plus -palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada laina- ja vakuutustarjouksia Samblalta sekä kattavaa informaatiota ja vinkkejä talouteen liittyen.


Asiakaspalvelu

7

Asiakkaiden kokemukset Samblan asiakaspalvelusta ovat positiivisia. Asiakaspalvelu on toiminut hyvin ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja auttavaisia. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin, mutta viikonloppuisin se on kiinni. Mikäli tarvitsee siis apua viikonlopun aikana, pitää odottaa maanantaiaamuun saadakseen asiakaspalvelijan kiinni. Asiakaspalveluun saa yhteyden sekä sähköpostilla että soittamalla. Lisäksi, Sambla tarjoaa asiakkaille henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka helpottaa lainatarjouksien läpikäyntiä.


Hinta

8

Samblan palveluiden käyttäminen on aina ilmaista asiakkaalle, vaikka ei lopulta ottaisikaan lainaa. Sambla saa palkkion yhteistyökumppaneilta, joten asiakkaan ei tarvitse maksaa palvelun käyttämisestä. Lainan korkoon ja kuluihin Sambla ei voi vaikuttaa, sillä ne ovat täysin luotonantajien päätettävissä. Lainojen ehtoihin kannattaakin tutustua huolella, kun valitsee sopivaa lainaa itselleen. Samblan yhteistyökumppanien todelliset vuosikorot liikkuvat 4.9% ja 38% välillä.


Käyttäjäkokemus

10

Samblan palvelut ovat toimineet hyvin ja asiakkaat ovat yleisesti olleet tyytyväisiä. Moni asiakas on onnistunut löytämään edullisen lainan itselleen Samblan kautta. Nettisivut voi olla hieman hankalat käyttää ja eri sivuilta löytyy hieman eri tietoja, joten se voi hämmentää asiakasta. Samblan sivuilta löytyy kuitenkin paljon informaatiota erilaisista lainatyypeistä, ja nämä kannattaakin lukea läpi ennen lainahakemuksen lähettämistä.


Käsittelyaika

10

Lainahakemuksen käsittelyaika riippuu täysin pankista tai luotonantajasta. Osa voi lähettää lainatarjouksen nopeastikin, ja osalla voi mennä hieman kauemmin. Kaikki lainatarjoukset ovat kuitenkin nähtävissä 24 tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Laina allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti paperilla. Kun luotonantajat vastaanottavat allekirjoitetun lainasopimuksen, maksetaan laina asiakkaan tilille. Riippuen pankista laina on asiakkaan tilillä 1-3 pankkipäivässä.


Lisäedut

5

Sambla on luotettava ja tunnettu pohjoismainen lainojen vertailupalvelu. Lisäetuna Sambla tarjoaa asiakkailleen Sambla Plus -palvelua. Plus -palvelun jäsenenä on mahdollista saada tietoa ja vinkkejä omaan talouteen liittyen. Tämän lisäksi jäsenenä on mahdollista saada tarjouksia lainoista ja vakuutuksista Samblan toiminnan puitteissa. Plus -palvelun jäsenenä on myös mahdollisuus käyttää Plus -palvelun omaa asiakastukea.


Sambla FI Lainalaskuri
500 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.9 % 38 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Sambla laina

Sambla FI

Lainamäärä 500 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.9 – 38 %
Tod. vuosikorko 4.9 – 38 %
Ikä 18 vuotta

Hyödyt

Haitat

  • Ei chat -asiakaspalvelua
  • Asiakaspalvelu auki vain arkipäivisin
  • Hankalakäyttöiset nettisivut

Asiakaspalvelu

7

Trustpilot -arvostelun perusteella asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Samblan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelijat ovat olleet ystävällisiä, nopeita ja auttaneet mielellään asiakkaita heidän kysymyksissä ja ongelmissa. Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin aamusta iltaan, mutta viikonloppuisin asiakaspalvelu on kiinni. Asiakaspalveluun saa yhteyden sekä sähköpostilla että puhelimella. Samblan osoite sijaitsee Ruotsissa, osoitteessa ei ole kuitenkaan asiakaspalvelua. Samblan asiakaspalvelijat palvelevat suomen kielellä, muista kielistä ei ole mainintaa nettisivuilla. Mikäli lainahakemuksen kanssa on ongelmia, voi olla yhteydessä Samblan asiakaspalveluun ja lainahakemus voidaan täyttää yhdessä asiakaspalvelijan kanssa.

Samblan asiakkaana saa käyttöönsä henkilökohtaisen lainaneuvojan. Lainatarjoukset käydään läpi lainaneuvojan kanssa yhdessä ja niistä valitaan paras ja sopivin vaihtoehto. Mikäli yksikään laina ei miellytä asiakasta, lainaa ei ole pakko hyväksyä. Lainaneuvoja ottaa yhteyttä asiakkaaseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Yrityksen tiedot

YritysSambla
OsoiteStrandvägen 5B, 114 51 Tukholma
Sähköpostiasiakaspalvelu@sambla.fi
Puhelin+358 942 456 000

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Tiistai10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Keskiviikko10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Torstai10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Perjantai10:00 – 18:00, (kiinni 13:00-14:00)
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Hinta

8

Lainahakemus ja lainojen kilpailuttaminen Samblan kautta on aina ilmaista asiakkaalle, vaikka ei päätyisikään ottamaan lainaa. Sambla toimii yhteistyössä usean luotonantajan kanssa ja Sambla saa palkkionsa heiltä.

Lainan korkoon vaikuttaa luotonantajien oma hinnoittelu. Sambla toimii välikätenä pankkien ja asiakkaiden välillä eikä siis itse myönnä lainaa, joten Sambla ei voi vaikuttaa lainan korkoon. Korko lasketaan jokaiselle asiakkaalle aina henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttaa usein moni asia, kuten esimerkiksi lainasumma, laina-aika, hakijan taloudellinen tilanne ja työtilanne. Lainoihin liittyy usein muitakin kuluja ja nämä voivat vaihdella paljonkin eri luotonantajien välillä. Korkoihin ja kuluihin kannattaakin kiinnittää huomiota, kun vertailee lainatarjouksia keskenään.

Samblan yhteistyökumppanit tarjoavat lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla. Pitkällä maksuajalla on mahdollista saada lainan kuukausikulut mataliksi. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä pidempi laina-aika sitä suuremmat lainan kokonaiskustannukset ovat.


Sambla lainanhakuehdot

  • Asiakkaan tulee olla vähintään 18 vuotias
  • Vähintään 1000€ tulot kuukaudessa
  • Asiakkaan tulee olla ollut kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Käyttäjäkokemus

10

Trustpilot -arvostelun perusteella asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Samblan palveluihin. Samblan kautta asiakkaat ovat löytäneet sopivan ja edullisen lainan itselleen. 

Samblan nettisivut ovat hieman hankalakäyttöiset ja eri sivuilla on eri tietoja, mikä voi olla hämmentävää asiakkaalle. Samblan sivuilta ei löydy lainalaskuria, jolla voisi kokeilla lainasumman, laina-ajan ja koron vaikutuksia toisiinsa. Heidän laskuri ohjaa suoraan hakemaan lainaa, eikä esimerkiksi korkoa voi vaihtaa laskurissa. Nettisivuilta löytyy kuitenkin paljon informaatiota erilaisista lainatyypeistä. Nämä kannattaakin käydä läpi, jotta tietää millaisia lainoja on tarjolla ja miten ne eroavat toisistaan.

Koska asiakaspalvelu on auki vain arkipäivisin, voi vastauksen saamisessa kestää hieman. Tämä kannattaa ottaa huomioon, mikäli hakee lainaa viikonlopun aikana ja lainalla on kiire. Lainahakemuksen voi kuitenkin tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa maanantaista sunnuntaihin.


Käsittelyaika

10

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen Sambla toimittaa hakemuksen pankeille ja rahoituslaitoksille. Pankit ja rahoituslaitokset sen jälkeen antavat parhaan lainatarjouksensa perustuen lainahakemuksessa annettuihin tietoihin. Lainatarjoukset saapuvat kaikilta luotonantajilta viimeistään 24 tunnin sisällä lainan hakemisesta. Sambla ei voi kuitenkaan vaikuttaa käsittelynopeuteen, sillä lainatarjoukset tehdään täysin luotonantajien toimesta.


Kun kaikki lainatarjoukset ovat saapuneet, ottaa henkilökohtainen lainaneuvoja asiakkaaseen yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella. Kun sopiva laina löytyy allekirjoitetaan lainasopimus joko verkkopankkitunnuksilla tai käsin paperilla. Kun luotonantajat vastaanottavat allekirjoitetun lainasopimuksen maksetaan laina asiakkaan ilmoittamalle tilille. Mikäli kyseessä on yhdistelylaina, menee uusi laina suoraan vanhojen velkojen maksuun.

Lainasumman saapuminen asiakkaan tilille riippuu mistä pankista tai rahoituslaitoksesta lainan valitsee. Normaalisti lainanmaksussa menee 1-3 pankkipäivää. Huomio myös, että suomen lain mukaan rahat voidaan siirtää vain kello 7 ja 23 välisenä aikana.


Lisäedut

5

Sambla toimii yhteistyössä usean luotonantajan kanssa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat luotettavia ja hyvämaineisia rahoitusalan toimijoita. Lainan hakeminen Samblan kautta on siis täysin turvallista. Samblalla on vankka kokemus rahoitusalalta ja he ovatkin auttaneet jo yli 390 000 asiakasta vuodesta 2014 lähtien.

Samblan lisäetuna on Sampla Plus -palvelu. Plus palvelun jäsenenä asiakkaalla on mahdollisuus saada tietoja ja tarjouksia lainoista sekä vakuutuksista Samblan toiminnan puitteissa. Samla Plus jäsenenä saa uutiskirjeen, jossa kerrotaan henkilökohtaiseen talouteen liittyviä vinkkejä. Plus palvelulla on myös oma lainatuki, johon jäsenet voivat soittaa ja saada henkilökohtaista palvelua. Jäsenyys on täysin ilmainen asiakkaalle, ja jäseneksi voi liittyä hyväksymällä Sambla Plus  -palvelun ehdot, jota tarjotaan Sambla-tavaramerkin alla. Jäsenyys myönnetään vain yli 18-vuotiaille.


Yhteenveto

Sambla on tunnettu pohjoismainen lainanvälittäjä. Samblan tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa lainan hakua, sillä vain yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada useampi lainatarjous. Sambla siis pistää pankit ja rahoituslaitokset kilpailemaan asiakkuudesta. Lainatarjoukset käydään läpi henkilökohtaisen lainaneuvojan kanssa ja niistä valitaan parhaiten itselle sopiva laina. Lainan valinnan jälkeen allekirjoitetaan lainasopimus ja sen jälkeen pankki maksaa lainan asiakkaan tilille tai vaihtoehtoisesti uusi laina menee suoraan vanhojen lainojen poismaksuun.

Lainahakemuksen tekeminen ja lainavertailu on asiakkaalle täysin maksutonta eikä se sido ottamaan lainaa. Mikäli mieluista lainaa ei löydy, lainasta voi aina kieltäytyä. Samba toimii siis vain välikätenä pankkien ja asiakkaan välillä ja täten ei voi vaikuttaa lainan korkoihin, kuluihin, ehtoihin ja lainahakemuksen käsittelyyn. 

Sambla tarjoaa asiakkailleen Plus -palvelua, jonka jäsenenä on mahdollista saada kattavaa tietoa lainoista ja taloudesta sekä tarjouksia lainoista ja vakuutuksista Samblan toiminnan puitteissa. Jäsenyys on ilmainen ja jäseneksi hyväksytään vain täysi-ikäiset asiakkaat.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Sambla

Arvostelut: 1447 • Hyvä
TrustScore: 5 4.8
5 1-tähti
88%
4 1-tähti
11%
3 1-tähti
1%
2 1-tähti
0%
1 2-tähteä
0%
S
Smith 1 Arvostelu
TrustScore: 1

Erittäin fiksut huijarit,

Erittäin fiksut huijarit, varmista, ettet kiinny liikaa. He ovat joukko vääriä henkilöitä.qui ckassetr eco very o Rg auttoi saamaan minulle hyvityksen

Angosom Gezai
Angosom Gezai 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Hyvää.hyvin.

Hyvää.hyvin.

MJ
Mr Jarkko Parhiala 2 Arvostelut
TrustScore: 5

Erittäin hyvä ja ymmärtävä palvelu

Nopea kontakti, tarpeen ymmärtäminen, nopea palvelu , avuliaisuus. Kiitos

Viimeisimmät uutiset