Lainaa netistä

Päivitetty 25.2.2021
  • Mainittu
  • Etuovi
  • Kaleva.fi
  • Iltalehti
  • Kauppalehti
  • Talouselämä
Lainaa netistä: 4.8/5 tähteä, perustuen 39 arvioon - Lisää arvio

Hae lainaa netistä voi hakea helposti ja nopeasti

Internet on muuttanut monien palvelualojen toimintaperiaatteita ja palveluvalikoimaa, eikä rahoitusala ole tästä poikkeus.

Nykyään jokainen voi hakea lainaa netistä! Siinä missä ennen lainan saannin edellytys oli lähes poikkeuksetta vierailu pankin kivijalkakonttorissa, nykyään kaikki pankkiasiat on mahdollista hoitaa verkossa. Voit hakea lainaa netistä käymättä pankkikonttorissa ja hoitaa käytännössä kaikki raha-asiassa mukavasti omalta kotisohvaltasi. Helppoa, eikö totta?

Lainaa netistä heti tilille – Helposti ja nopeasti

Saatat ehkä ihmetellä, miten on mahdollista saada lainaa netistä heti tilille. Internet-aikakaudella tämän on mahdollista, sillä sähköiset asiointipalvelut ovat nopeita ja tehokkaita.

Asiakkaat voidaan tunnistaa luotettavasti verkkopankkitunnusten avulla ja asiakkaan tilitietojen analysointi on mahdollista automaattisia työkaluja käyttäen.

Uusista vuoden 2019 tunnistautumismuutoksista voit lukea tästä Ylen jutusta.

Kaikki perinteiset pankit ovat siirtyneet verkkoon, mutta samalla rahoitusalalle on syntynyt myös valtava määrä uusia toimijoita, joilla on omanlaisensa palvelu- ja tuotevalikoima. Asiakkaan kannalta tilanne on haasteellinen, sillä sopivan lainatuotteen ja luotettavan rahoituslaitoksen löytäminen voi tuntua vaikealta.

Tee lainahakemus netissä

Osa ihmisistä on tottunut asioimaan pankkien kivijalkakonttoreissa, ja siirtyminen nettimaailmaan voi epäilyttää. Lainaa netistä ilman vakuuksia ja takuita ja vieläpä nopeasti tilille, kuulostaa monen korvaan epäilyttävälle, mutta suurin osa epäluuloista on turhia.

Lainaa netistä nopeasti

Lainahakemus netissä on nopea ja turvallinen tapa hoitaa lainanhaku silloin ku se sinulle sopii.

Netistä saat lainaa heti tilille täysin turvallisesti, kunhan vain valitset riittävän huolellisesti yritykset, joiden palveluita käytät. Seuraavassa esittelemme joitakin nettipankkien hyviä ja huonoja puolia, jotka varmasti auttavat sinua hahmottamaan nykytilannetta paremmin.

Plussat

Miinukset

Lue lisää todellisesta vuosikorosta tästä Wikipedia artikkelista.

Pikalainaa netistä – Kuka voi hakea lainoja?

Lähes jokaiselle ihmisille tulee elämässä eteen joskus tilanne, jolloin lisärahan tarve on välitön. Tällöin tarvitset pikalainaa netistä. Tyypillisiä lainojen ja luottojen käyttötarkoituksia ovat asunnon hankinta tai remontointi, auton ostaminen ja suurten juhlien, kuten häiden järjestäminen.

Lainan tarvetta ei siis tarvitse hävetä, sillä se on luonnollinen osa elämää. Henkilön kokonaislainamäärää tärkeämpi seikka onkin, pystyykö henkilö suoriutumaan lainojen lyhennyksistä aikataulussa ja onko hänen velkataakkansa sopivassa suhteessa hänen tuloihinsa nähden.

Hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset voivat hakea ja saada pikalainaa netistä. Alaikäisille ei myönnetä luottoja, joten hakijan on oltava vähintään 18-vuotias.

Yleensä hakijalta edellytetään sitä, että hän asuu vakituisesti Suomessa. Pikavippejä maksetaan vain suomalaisille pankkitileille, ja tiliin liitettyjen verkkopankkitunnusten avulla henkilö voidaan tunnistaa luotettavasti.

Laki velvoittaa rahoituslaitoksia myöntämään luottoja vain luottokelpoisille henkilöille, mutta markkinoilla on myös toimijoita, jotka myöntävät kokonaisarvionsa perusteella vippejä myös luottotiedottomille.

LainoittajaVaadittu vähimmäisikä
Lendo18 vuotta
Credit 2419 vuotta
Ferratum21 vuotta
Bank Norwegian23 vuotta

Voit parantaa luottokelpoisuuttasi tasapainottamalla talouttasi ja maksamalla aiemmat velkasi pois. Lue lisävinkkejä säästämiseen tästä Ylen jutusta.

lainaa netista helposti

Löydä lainaa netistä vertailun avulla – Tee hakemus vaikka heti

Ymmärrämme hyvin lainaa netistä etsivän haastavan tilanteen ja haluamme auttaa ihmisiä löytämään parhaat lainaratkaisut. Vertailupalvelumme tavoitteena onkin auttaa jokaista lainanhakijaa löytämään omaan tilanteeseensa parhaiten sopivat rahoitusratkaisut.

Suosittelemme myös tutustumaan kumppanisivumme Matchbankerin lainavertailuun. Matchbankerin kautta haet lainaa netistä turvallisesti ja luotettavasti.

Lainavertailumme käyttö on kannattaa erityisesti seuraavien syiden vuoksi:

Jos etsit vippiä, lainaa tai luottoa netistä, tutustu vaihtoehtoihin ja hae lainaa vaikka heti.

Laina pienellä korolla – Tai jopa täysin ilmaiseksi

Korko on eräs merkittävimmistä lainan kustannuksista. Koron lisäksi pikavippeihin, lainoihin ja luottoihin saattaa liittyä myös muita kustannuksia, kuten nostopalkkioita tai tilinhoitokuluja. Ennen hakemuksen tekemistä kannattaakin tutustua huolellisesti luotosta aiheutuviin kustannuksiin, muutenkin kuin vain koron osalta.

Voit saada lainaa pienellä korolla tai jopa 0 %:n korolla, mutta näihin lainatuotteisiin saattaa liittyä muita kustannuksia.

Vertailu

Vertailu siis todellakin kannattaa, ja vertailussa kannattaa käyttää todellista vuosikorkoa, joka sisältää nimellisen vuosikoron lisäksi myös muut lainasta aiheutuvat kustannukset.

On kuitenkin syytä muistaa, että todellinen vuosikorko on laskettu aina esimerkkilainalle, ja siten sinun oman luottosi kustannukset saattavat poiketa esimerkistä.

Jos rahoitat suurempia hankintoja lainarahalla on erityisen tärkeää, että ymmärrät miten lainakulut kertyvät pidemmän ajan kuluessa. Tällaisia tilanteita voivat olla remontointi tai suuremmat kodin elektroniikkahankinnat. Tutustu älykodin hyötyihin tässä Etuovi.com artikkelissa.

Valmiista lainavertailustamme näet eri vippien ja luottojen todelliset vuosikorot yhdellä silmäyksellä. Ennen vertailun käyttöä sinun kannattaa pohtia ainakin seuraavia asioita:

Lainamäärä

Miten paljon lainaa todellisuudessa tarvitset? Tarvitsetko mahdollisesti lähitulevaisuudessa lisää lainaa? Jos tiedät rahantarpeen tarkasti etukäteen, kertaluontoinen laina sopii sinun tilanteeseesi.

Jos kuitenkin mahdollisesti tarvitset lisärahoitusta laina-aikana, kannattaa sinun valita joustavampi lainatuote, kuten kulutusluotto tai joustoluotto.

Laina-aika ja muut lainaehdot

Milloin voit maksaa lainan takaisin? Voitko maksaa koko lainan kerralla vai lyhennätkö lainaa mieluummin kuukausierissä? Myös nämä seikat vaikuttavat siihen, mikä luotto on sinulle sopivin.

Yksin vai yhteishakijan kanssa

Haetko lainaa yksin vai yhdessä toisen henkilön kanssa? Yhteishakijan käyttö nostaa myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä, ja yleensä kahdelle ihmiselle myönnettävä lainasumma on suurempi kuin yhden ihmisen laina.

Yhteishakija voi olla puoliso, sukulainen tai esimerkiksi ystävä.

Andreas Linde
Kirjoittanut
Andreas Linde
Andreas Lindellä on yli 7 vuoden kokemus lainamarkkinoista. Vuosikorot, annuiteettilainat, joukkovelkakirjat ja muut alan termit ovat olleet hänelle tuttuja jo vuosien ajan.
Mainittu