Lainaa jopa 60.000 €

Vertaile lainatarjouksia ja säästä rahaa

  • 100 % ilmainen ja ei-sitova palvelu
  • Vertaile tarjouksia yli 25 tarjoajalta
  • Pyydä ja vastaanota tarjouksia samana päivänä
7 vuotta
Käyttämällä palveluitamme annat suostumuksesi sille, että käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme määrittelemällä tavalla.
Yhteistyössä:
salus logosortter logo

1

Online-pyyntö

Täytä 2 min online-hakemuksemme.

2

Vertaile lainaehtoja

Välitämme sinulle tarjouksia, ja sinä päätät, haluatko sitoutua pidemmälle.

3

Vastaanota rahat

Saat rahat pankkitilillesi turvallisesti ja nopeasti.

Jokainen päätös on parempi vertailtuna

Etsit sitten pientä lainaa, suurta lainaa, yhdistelylainaa tai autolainaa, me voimme auttaa sinua. Olemme luoneet Better Compared -vertailun auttaaksemme sinua löytämään parhaan lainan, koska uskomme että parhaat päätökset syntyvät vertailemalla.

Autamme sinua löytämään seuraavan lainasi ja tekemään parempia taloudellisia päätöksiä.

Miksi Better Compared?

Better Comparedin asiantuntijat ovat työskennelleet lainojen parissa vuodesta 2014 lähtien.

+200 pankkia ja lainanantajaa työskentelee kanssamme eri puolilla Eurooppaa
+100.000 on löytänyt lainan palveluidemme kautta vuodesta 2014 lähtien
+8 vuoden kokemus lainamarkkinoilta

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata rahaa?

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kukin pankki käsittelee hakemuksesi ja arvioi kokonaistilanteesi perusteella, kuinka paljon voi tarjota lainaa juuri sinulle. Pankeilla on myös erilaisia lainatuotteita, joiden vähimmäis- ja enimmäissummat vaihtelevat.

Milloin saan vastauksen pankeilta?

Jokainen pankki ja lainanantaja tutkii hakemuksesi. Saat pian vastauksia yli 25 pankilta ja lainanantajalta, ja ensimmäiset vastaukset voivat saapua jo muutaman minuutin kuluttua. Tämän jälkeen voit itse vertailla lainatarjouksia ja valita sinulle parhaiten sopivan.

Miten nopeasti rahat tulevat tililleni?

Pankki käsittelee hakemuksesi heti kun allekirjoitukset ja mahdollisesti tarvittavat liitteet ovat kunnossa. Myönteisen luottopäätöksen tehtyään pankki myös maksaa lainasi yleensä välittömästi. Pankista riippuen rahojen siirtyminen tilillesi voi kestää tunneista enintään muutamaan päivään.

Voinko maksaa lainan sovittua nepeammin pois?

Voit milloin tahansa maksaa lainan pois tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu. Tästä ei koidu sinulle lisäkuluja, ja korkoa maksat vain siltä ajalta, jonka laina on käytössäsi.

Miten voin säästää rahaa Better Comparedon avulla?

Käyttämällä Better Compareda saat useita etuja, kuten mukavuutta, ajansäästöä ja kustannustehokkuutta. Työkalumme on helppokäyttöinen, ja sen avulla voit vertailla läpinäkyvästi useiden lainanantajien korkoja, maksuja ja ehtoja ilman velvoitteita hakea lainaa.

Lisäksi henkilökohtaisten vastausten pyytäminen tapahtuu nopeasti verkossa, joten voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen poistumatta kotoa.

Minkä pankkien yksityislainoja Better Compared vertailee?

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman yksilöllisiä tarjouksia, olemme tehneet yhteistyötä Raihoitus kanssa, jotta takausten, hinnoitteluvaihtoehtojen ja muiden kannustimien valinnassa on enemmän joustavuutta. Raihoitus toimii yhteistyössä seuraavien välittäjien ja rahoitusorganisaatioiden kanssa:
Collector Bank, Komplett Bank, Resurs, Bank Norwegian, Nordax Bank, Lea Bank, Instabank, TFBank ja muut.

Better Compared